Zaposleni Fashion Company treću godinu zaredom učestvovali su u globalnoj kampanji brenda Timberland pod nazivom „Nature needs heroes“ kako bi malim koracima doprineli zaštiti i očuvanju prirode za generacije koje dolaze.

Uz podršku JKP „Zelenilo-Beograd“ i Ekostar Pak-a, sprovedena je akcija čišćenja zelenih površina i igrališta u novobeogradskom bloku 28.

U akciji su učestvovali glumac Luka Raco, košarkaš Nino Čelebić, influenseri Ena Čubrilo – Ena Luna, Milan Vučićević – Nichim Izazvan, Ana Nikolić – Petit Diable Noir i zajedno sa članovima tima Fashion Company pružili primer odgovornog ponašanja prema prirodi koja nas okružuje.

„Kada bi svako od nas uvrstio u svoju svakodnevnicu nekoliko dobrih navika, zajedno bismo ostvarili neopisivo veliki uticaj na planetu“, rekla je influenserka Ana Nikolić i dodala da su neki od njenih malih doprinosa zdravijoj životnoj sredini biljna ishrana, izbegavanje plastičnih kesa, kupovina filtera za vodu i vožnja bicikla umesto automobila.

Vodeći globalni outdoor brend pokrenuo je globalnu kampanju Nature Needs Heroes, u okviru koje ulaže velike napore u stvaranju zelenije budućnosti. Od 2019. godine do danas Timberland je reciklirao više od 310 miliona plastičnih flaša i posadio preko 10 miliona sadnica zajedno sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Brend će nastojati da do 2030. godine svojim poslovanjem ostvari pozitivni uticaj na životnu sredinu sa idejom da prirodi vrati više nego što od nje uzima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime