lg

Najopasniji gradovi

Mesta gde ne želite da odete

Magazin Forbes napravio je listu najopasnijih gradova na svetu. Ovo su mesta gde ne želite da provedete romantični put sa devojkom/dečkom. Glavni faktori prema kojima su gradovi kvalifikovani kao opasni ili ne bili su unutrašnja stabilnost, efikasnost zakona kao i službene statistike o stopi kriminala.

 

Ratom zahvaćeni Bagdad je najnesigurniji grad na svetu. Česti su bombaški napadi i nije nimalo sigurno hodati ulicama prestonice Iraka. Drugi najopasniji grad je Caracas u Venezueli. Pomalo neverovatno ali na trećem mestu je američki Detroit, gde je 2009. godine zabeležen najveći broj počinjenih krivičnih dela.

 

Četvrti je New Orleans sa visokim stepenom ubistava, a peti grad Juarez u Meksiku zbog sukoba narko kartela. Slede: Karachi u Pakistanu, Cape Town u Južnoj Africi, a najopasniji evropski grad je Moskva. Nikako ne idite ni u Kinšasu ili Bejrut.

2 thoughts on “Najopasniji gradovi”

  1. Pa ne idi u tudju zemlju pa ces biti siguran, a ako mislis da je to Srpsko nije jer su Srbi sami sebe prodali picke jedne smrdljive kao patite za tim kosovom a sami ste ga prodali za ogromne pare a sad se kurcite ovde seljaci nule od ljudi! Ubilo vas sve postenje i zaljenje za kosovom.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *