Prodavnica Women’Secret u Kolarčevoj 6 – 8, u Beogradu, proglašena je za najbolju radnju ovog brenda na svetu u 2007. godini.

Laskavu titulu dodelio joj je španski vlasnik ove robne marke, nakon što je ocenio 480 prodavnica koje posluju širom planete.
Drugo mesto pripalo je Meksiko Sitiju, a treće prodavnici u Moskvi.
Nagradu za najbolju radnju na svetu španska kuća Women’Secret svake godine dodeljuje svojim franšiznim radnjama koje posluju u skoro svim zemljama sveta. Parametri prema kojima se one ocenjuju su lokacija, izgled i promet prodavnice ostvaren po kvadratnom metru.

 

"Ovoga puta takmičilo se 480 Women’Secret prodavnica širom sveta i mi ni jednog momenta nismo razmišljali da bi neka od nagrada mogla pripasti nama. Zbog toga sada ne možete zamisliti naše iznenađenje kad su nam javili da je prodavnici u Kolarčevoj pripalo prvo mesto. Tada smo saznali da ova radnja ima i najbolji promet u svetu, što je kad se uzme u obzir da je drugo mesto pripalo Meksiku koji broji 20 miliona stanovnika, a treće Moskvi u kojoj stanuje 15 miliona ljudi, izuzetno laskavo", rekao je za "Blic" Dejan Marković iz kompanije "Triple jump" koja je franšizni partner Women’ Secret-a već pet godina. Prodavnica Women’ Secret u Kolarčevoj otvorena je 15. decembra 2003. godine, a sadašnji izgled dobila je u avgustu prošle godine kad je potpuno renovirana. U želji da sa svojim mušterijama podele radost zbog osvojene titule ova radnja organizovala je sniženje do 50 odosto koje će trajati do 10. februara.

 

Pročitajte sve o temi SEKSI DONJI VEŠ!