Ovo na slici je Leo. Maleni jazavičar ogromnog srca iz Pančeva! Evo njegove priče koju ćete zapamtiti i koja ne sme da se zaboravi.


photo: zivotinje.rs
Ove nedelje popodne na Strelištu u Pančevu bulmastif je napao devojčicu koja je vozila rolere u svojoj ulici. Pas je čuvan u kavezu, a tog popodneva je pobegao i skočio na devojčicu bez ikakvog povoda. Ujeo je za ruku i počeo da je baca sa jedne strane ulice na drugu. Devojčica je vrištala i komšije su odmah potrčale ka njoj.


t.schmidt
Ali pre njih je stigao mali hrabri jazavičar Leo i bez oklevanja napao deset puta većeg psa kako bi odbranio devojčicu.

Bulmastif je pustio devojčicu ali odmah krenuo da grize jazavičara.


  t.schmidt
Dete je odmah prebačeno u bolnicu, a Leo je odveden kod veterinara. Na žalost, državna veterinarska stanica odbila je da pruži pomoć Leu, jer dečko koji ih je nazvao nije bio njegov vlasnik.


photo: jagodina.autentik.net
Lea su brzo odveli kod privatnog veterinara gde su učinili sve, moguće i nemoguće, da spasu Lea. Operacija je uspešno prošla i čnilo se da će se hrabri pas oporaviti. "Spasao mi je dete i svi se molimo za njega", rekla je majka povređene devojčice.

Nažalost, povrede su bile prevelike. Maleni Leo je svesno žrtvovao svoj život kako bi spasao devojčicu!

 


"Leo je bio pas kojeg su voleli ne samo njegovi vlasnici, već i cela ulica, koja mu je zahvalna što je spasio život devojčice. Svi ćemo ga pamtiti kao malog psa sa velikim srcem", kaže Milica Panajotović koja je sve videla!

4 KOMENTARI

  1. Teska srca citam ovo uf jebem ti zivot a drzavna veterinarska stanica treba da bude razorena zajedno sa idiotom koji je odbio pomoc

Comments are closed.