Na Kopaoniku je sve spremno za otvaranje ski sezone koji će se održati u petak 7. decembra u hotelu Grand gde će posetioce zabavljati Saša Matić, a 8. decembra nastupaće Bajaga i Dejan Petrović Big Bend.

Saša Matić je pozvao svoje obožavaoce, kao i ljubitelje skijanja, na svoj nastup u velikoj dvorani hotela Grand, koja će posebno za ovu priliku biti pretvorena u veliki party lounge, gde će pevači imati blizak kontakt sa publikom. “Volim da odem na Kopaonik i zimi i leti, a sad mi je posebno drago što 8. decembra sviramo na otvaranju skijaške sezone” rekao je Bajaga.

Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji, a novina ovogodišnjeg, devetog po redu Ski Opening-a, biće press ski zona “Zbrda-zdola” u Dolini sportova. U samom srcu skijališta, tokom cele sezone nastaviće se koncept besplatnih after ski party-ja, odnosno zabave koja počinje po zatvaranju staza, uz gostovanja DJ-eva i poznatih muzičkih imena.

Ski Opening na Kopaoniku će ove godine biti potpuno drugačiji od prethodnih jer će trajati dva uzastopna vikenda – od 6. do 9. decembra i od 13. do 16. decembra, u organizaciji MK Resort-a, Skymusic-a i Skijališta Srbije.

Za sve posetioce, Skijališta Srbije obezbeđuju promotivni popust na ski karte, dok će gosti MK Resort-a imati dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa.

Karte za koncerte Saše Matića, Bajage kao i Dejana Petrovića i Big Benda besplatne su za goste hotela Grand, dok ih ostali posetioci mogu nabaviti po ceni od 2000 dinara u hotelu Grand ili na sajtovima Gigstix i Skymusic.