Home Život Gradski život Kluni: Tadić je lepši!

Kluni: Tadić je lepši!

3

Dobrivoje Tanasijević, poznat i kao Den Tana, ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu u Los Anđelesu. Glas Javnosti piše da je bilo priče i o slilčnosti sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem.

"Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta. Preneću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega", kaže Tana i dodaje da Kluni poređenje sa Tadićem smatra velikim komplimentom.

"Bio sam zapanjen kada mi je Kluni rekao da se upoznao s predsednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji, ili u Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta", navodi Den Tana i dodaje – "Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret s Berluskonijem, a da ga omaleni Italijan ne poistoveti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima".

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here