Evo priče koja je zagrejala Internet ovih dana. Kanadska fotografkinja Lindsay Foster je zabeležila trenutke kada su dvojica mladih tata dobili sina Milo.

"Imala sam priliku da fotografišem ovo rođenje. Tada sam dobro upoznala dvojicu tata, dok su u strahu čekali da im surogat majka donese sina na svet. Oni su dvojica saosećajnih ljudi koji su osetili sve emocije koje novi roditelji osećaju", kaže Lindsay.


 Facebook: Linzfoster
Milo je rodila surogat majka, a sada ima dvojicu tata. To su Frankie Nelson i BJ Barone.


  Facebook: Linzfoster
Tate su bile bez majica, pošto je dokazano da dodir kože pozitivno utiče na novorođene bebe. Kada je Lindsay postavila fotografije na Facebook, prikupile su na hiljade lajkova.


  Facebook: Linzfoster
A pošto su slike izazvale toliko interesovanje na internetu i tate su imale nešto da kažu: "Hvala svima koji su imali vremena da lajkuju, kometarišu ili podele naše slike. Ovo je zaista fantastičan trenutak u našim životima koji će zauvek ostati zabeležen zahvaljujući Lindsey. Zaista smo srećni što imamo divnog, zdravog dečaka. Poštujemo sve komentare, iako se ne slažemo sa negativnima. Ipak, pozitivni nadmašuju negativne. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ovo je trenutak čiste ljubavi i prihvatanja. Milo je okružen bezuslovnom ljubavlju i odrašće znajući da postoje različite porodice i prihvataće sve (čak i netolerantne ljude). Milo je rođen za vreme Svetske Nedelje Ponosa. Ljubav nema ni boju, ni pol ni seksualnu orijentaciju. Ljubav je bezuslovna.  Hvala vam iz dubine naših srca."

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime