Jat Airways je pokrenuo veliku promotivnu akciju u okviru koje je obezbedila niže cene povratnih karata do osam destinacija u Evropi i regionu, a akcija će trajati do 31. maja

Kupovinom povratne karte za 99 evra putnici mogu stići do Beča, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja, Ohrida, Sarajeva ili Dubrovnika.

Najjeftnije su karte do Ohrida ili Skoplja koje koštaju samo 37 evra, a do Kopenhagena, Geteborga ili Stokholma samo 69 evra.

Putnici Jata svoje jeftinije putovanje mogu započeti od četvrtka, 24. maja, a povratak u Beograd, ukoliko je povratna karta u pitanju, mogu planirati do 1. jula ove godine.

Povratne karte po ceni već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Pule, kao i za let u jednom smeru do Amsterdama. Po ceni od 125 evra može se kupiti povratna karta iz Beograda do Dizeldorfa, a za 135 evra Jatovi putnici mogu stići do Atine, Istanbula, Milana, Rima ili Frankfurta.

Tokom perioda promotivne prodaje, mogu se kupiti jeftinije povratne karte i za letove do Berlina i Brisela po ceni od 149 evra, do Ciriha od 159 evra ili do Pariza od 189 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Tokom majske promotivne akcije putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivanjem Jatovog kol centra 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 11 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore.

Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime