Ako je istina da će Ikea otvoriti svoju robnu kuću u Srbiji sledeće godine evo vesti koja će vas zanimati. Dobro, zanimaće vas i ako idete u Budimpeštu u šoping vikendom.

Dakle, Ikea je obogatila svoju ponudu u restoranu. Pored legendarnih ćufti sada možete da poručite i vegetarijansku verziju istog jela.

“Poetiocima robnih kuća Ikea i dalje želimo da nudimo ukusnu hranu sa ukusima Švedske po povoljnim cenama, a velik trud ulažemo u razvoj aspekata prehrane koji su ljudima zaista važni: zdravlje i održivost. Ambicije su nam velike, a put je tek započeo. Ponosni smo što smo uključivanjem zdravije opcije poput vegetarijanskih žufti u jelovnik Ikeinog restorana napravili prvi korak u novom smeru”, naglasio je Michael La Cour, glavni izvršni direktor tvrtke Ikea Food Services.

Ali ni to nije sve. Ikea kaže da će u predstojećem periodu posebnu pažnju posvetiti unapređenju usluge u području ishrane fokusirajući se na četiri ključna elementa: zdravlje, održivost, zaposleni i iskustvo posetilaca.

Još samo da dođu kod nas pa da probamo sve to subotom pre podne…

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime