IKEA Izlog je danas otvoren u Beogradu. Privremeni izložbeni prostor se nalazi u Knez Mihailovoj 5 gde će posetioci do kraja jula moći da vide i isprobaju IKEA rešenja, posavetuju se sa stručnjacima i učestvuju u radionicama za bolji i održivi život kod kuće.

IKEA Izlog se nalazi u prostoru bivše Robne Kuće Beograd na 900 kvadratnih metara gde će posetioci moći da vide različite IKEA proizvode. Moćiće da isplaniraju izgled kuhinje i spavaćih soba i iskoriste kutak Virtuelne realnosti.

Biće tu i poseban deo salona gde će svi posetioci moći da isprobaju IKEA nameštaj i asortiman uz besplatan WiFi.

U okviru IKEA Izloga, posetiocima će takođe biti dostupni saveti stručnjaka, sadržaji za decu, ali i radionice u okviru kojih će biti u prilici da dobiju savete u vezi sa različitim aspektima života kod kuće. Pregled svih aktivnosti biće dostupan na ikea.rs a ovo je plan radionica:

ikea-izlog-beograd

Sve radionice su besplatne ali zbog ograničenog mesta potrebno je da se prijavite na web stranici. Naravno, trebalo bi da budete član IKEA Family kluba. Učlanjenje u klub je moguće i u IKEA izlogu.

U IKEA izlogu kupovina proizvoda neće biti moguća, ali sve možete da poručite online, ili da naravno skoknete u IKEA Beograd robnu kuću.