Holiday Inn Beograd proslavio je 3 godine rada ističući uspešne poslovne rezultate krunisane dobijenim prestižnim priznanjem Torchbearer Award za 2009. godinu. Nagradu dodeljuje „Intercontinental Hotels Group“  najuspešnijim hotelima iz sopstvenog lanca. Uspešnu godinu zaokružilo je i priznanje renomiranog web sajta Tripadvisor.com, na kome je hotel Holiday Inn Beograd, po oceni gostiju sertifikovan u klasi „excellent“ za 2010.godinu.

16. novembra 2010. godine navršila se treća godina uspešnog poslovanja hotela Holiday Inn Beograd. Upravo tada, Beograd je postao bogatiji za jedan moderan hotel, kategorizacije od 4 zvezdice namenjen kako poslovnom svetu, tako i izbirljivim turistima. Holiday Inn Beograd pripada čuvenom lancu InterContinental Hotels Group, koji broji preko 4.400 hotela sa preko 640.000 soba širom sveta.

Godinu koja je za nama obeležili su značajni uspesi koji se najbolje mere zadovoljstvom gostiju. Upravo sveukupno zadovoljstvo gostiju donelo je hotelu Holiday Inn Beograd prestižnu nagradu Torchbearer Award ili Nosilac baklje za 2009. godinu. U oštroj konkurenciji 686 hotela, nagrade se dodeljuju u 20 kategorija, a priznanje Torchbearer dobija hotel koji je tokom godine pokazao izuzetne rezultate u zadovoljstvu gostiju hotelskom uslugom (Overall Satisfaction Index- OSAT). Sistem OSAT zasniva se na anketi koju gosti popunjavaju tokom boravka, ocenjujući hotelsku uslugu u različitim kategorijama kao što su usluga, hotelski sadržaji, čistoća i dr.

“Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da smo već nakon dve godine rada poneli titulu Nosioca baklje.  Osim što predstavlja potvrdu našeg uspesnog poslovanja motiviše nas da se u godinama koje dolaze zalažemo još više kako bi klijentima pružili uslugu koju zaslužuju i koja će ih ponovo vraćati našem hotelu”, rekao je gospodin Thomas Pavlović, direktor kompanije Savath Hospitality Management i generalni direktor hotela Holiday Inn Beograd. “U daljoj ekspanziji, otvorićemo Holiday Inn u Novom Sadu, a kasnije i u drugim gradovima Srbije”, nastavio je gospodin Pavlović i dodao da je ovo samo jedan korak dalje na njihovom putu ka uspešnijoj budućnosti.

Uspešnu godinu zaokružilo je još jedno priznanje. Renomirani web sajt iz kategorije on-line turističkih vodiča Tripadvisor.com, dodelio je hotelu Holiday Inn Beograd, po oceni gostiju sertifikat u klasi „excellent“ za 2010.godinu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime