Pred sam kraj Drugog svetskog rata Hitler je naručio da se u Poljskoj u planinana izgradi najstrašnije oružje osvete pod nazivom Wunderwaffe.

Priča kaže da je uređaj mogao da stvori antigravitaciju, ili teleport ili ubija sve u krugu od nekoliko kolimetara. Nekoliko nacističkih naučnika je tokom testiranja umrlo. Navodno je oružje krišom prebačeno u Južnu Ameriku.

Tako bar misle teoretičari zavere koji svoje informacije baziraju na izjavama SS oficira Jakoba Sporrenberga. Njemu se, naime, sudilo za ratne zločine u Poljskoj, gde je on i tokom suđenja izneo ove neverovatne informacije.

Tako je izjavio i da je ubijeno stotinjak inženjera, naučnika  tehničara kako bi sve ostalo tajna. Inače, oružje je navodno bilo visoko 4.5 metara i kada je bilo u pogonu čulo se neobično zujanje.

Istraživač i novinar Igor Witkowski, koji se godinama bavi ovim pitanjem, tvrdi da uređaj Wunderwaffe, koji se još naziva i Zvono, emitovao polje energije širine 200 metara, a osoba koja bi ušla unutar njega bi umrla.

Postoje razne teorije gde se uređaj sada nalazi, jedna je da je u Južnoj Americi, a drugi tvrde da je odavno u rukama SAD.

Mi mislimo da je na tamnoj strani Meseca u naci bazi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime