Meka i medina svih audiofila (čitaj – nepopravljivih gikova) je Hi Fi Show, koji se po raznim beogradskim hotelima održava već desetak godina. Iz nekog razloga ove manifestacije se vešto kriju po štreberskim krugovima, zbog čega normalan svet ne može da dođe i pošteno zarađeni keš od šverca cigareta i nafte slupa na malo vrhunske audio opreme.
 
E pa ove godine smo vas raskrinkali! Hi Fi show se zove zapravo Hi Files (po istoimenom audiofilskom magazinu) i održava se u hotelu Holiday Inn, u ulici Španskih boraca 74. na Novom Beogradu. U terminu 13. i 14. septembra izlažu: 4Audio, Korato, NT Company, One HiFi, Vox Trade. U terminu 20. i 21. septembra izlažu AV impuls, Dayens, Loop Media, NT Company, Technomax.
 
Show je otvoren od 12 do 19 sati. Cena ulaznica je 200 dinara po danu, a ulaz je besplatan za predstavnice lepšeg pola i decu ispod 14 godina.
 
Ukoliko do sada niste poseteli Hi-Files Show, ovo je idealna prilika da se uverite u razliku u zvuku između vaših zvučnika za računar i audio sistema od par desetina hiljada evra.