Louis Vuitton nisu samo preskupe torbice i modne revije za odabrane, to je zapravo životni stil prepun skupih automobila, putovanja, najlepših devojaka i lekova protiv depresije i anskioznosti. Da bi svoje verne mušterije na najbolji način spremio za teške životne izazove bogatih, Louis Vuitton je izdao novi City Gude za 2009. godinu koji se već može poručiti kod odabranih prodavaca. U devet kompleta opisano je sve najbolje što imaju da ponude New York, Pariz, Majami, Tokio, kao i još neki od globalnih metropola uključujući 30 evropskih gradova.

U gradskim vodičima ćete pronaći beskrajno mnogo korisnih saveta za shoping, provod, klopu ili odmor, naravno ako vam je ispred kuće parkiran bar novi BMW serije 7 i imate slobodnog asistenta koji će skoknuti do najbliže Louis Vuitton prodavnice u Budimpešti da vam donese ovaj komplet knjiga. Svi vodiči su po prvi put opremljeni i mapama gradova, a ovo deseto po redu izdanje ima i savete iz prve ruke poznatih stanovnika gradova, pa će vam tako Monica Belluci otkriti gde recimo jede picu nedeljom popodne.
Znamo da se pitate, ali u ovom vodiču nema Beograda i pored toga što je proširen sa sedam evropskih gradova. Tu su ipak komšijski Bukurešt, Budimpešta i Beč. Možda da ipak sami sednete u vaš Bentley i skoknete po vodič, pa posle gde vas put odnese. Mislite da je to malo neobičnja ideja? Ma ne! I ne zaboravite da bogati ne mogu biti ludi, bogati mogu biti samo ekcentrični.