Godišnji horoskop za 2019. godinu: Kretanje Urana i Plutona u prva tri meseca u 2019. stvaraće dosta problema. Čak tri puta retrogeni Merkur u svom hodu davaće svoje lekcije. Trigon Jupitera u znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, mnogima će doneti lakše situacije da pronađu svoju srodnu dušu. Karijerom vlada Saturn i on se u ovoj godini nalazi u znaku Jarca, svom sedištu, piše astrotarot.eu.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: OVAN

Posao i novac: 2019. će biti veoma uzbudljiva godina za Ovna. Ovnovi, ne počinjite da trošite novac još uvek, ali 2019. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza daće rezultate u 2019. To može značiti da je vreme za unapređenje, skok u karijeri. Kada je reč o poslu i novcu, 2019. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine.

Ljubav: Porodični i intimni odnosi biće zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu. Ako želite harmoniju, budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju.

Zdravlje: Hranite se zdravo, vežbajte i osigurate svom organizmu dovoljno sna. Ovo je godina kada možete da probate neki novi sport o kome ste u poslednje vreme razmišljali ili da odvojite malo vremena za sebe i izbacite negativnu energiju u teretani.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: BIK

Posao i novac: Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvek spreman da preživi oluju. Prvi deo godine će doneti borbu za posao i novac, najvećeg neprijatelja na poslu koga će Bik imati – sebe. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Možda ćete se iznenaditi, meseci od januara do maj su stvoreni za uspeh.

Ljubav: Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa. Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako.

Zdravlje: Godišnji horoskop za Bika 2019. pokazuje da bi to moglo značiti da se odreknete nekih zadovoljstava, na šta niste u potpunosti spremni, ali kada je u pitanju zdravlje, krajnje je vreme da se odreknete nezdravih navika. Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: BLIZANCI

Posao i novac: Kada počne 2019., naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Dobar će deo godine biti nepredvidljiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.

Ljubav: Kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete hteti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti stres. Cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose!

Zdravlje: Biće nekih uspona i padova što se tiče zdravlja, tako da je dobro da to imate na umu. Ne odlažite osnovne stvari do poslednjeg trenutka, kao što je poseta doktoru.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: RAK

Posao i novac : Može biti dosta frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako su drugi uspešni. Sa jedne strane, znaćete da je to jedino pošteno. Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine.

Ljubav: Početak godine bi mogao biti pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve na osnovu jedne nepažljive reči. Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.

Zdravlje: Zdravlje bi trebalo da ostane jako dobro, ako se stres svede na minimum. Kao i uvek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete da postignete sve.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: LAV

Posao i novac: Godina će početi jako burno. Promocije, priznanja, pažnja, sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u poslednje vrijeme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može doneti veliki uspeh. Imat ćete puno uspeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvoriće se nova.

Ljubav: Početkom godine neki od vas imaće problem u vezama. Ne mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena da volimo sebe. Morate obraćati mnogo više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vreme. Moraćete se osloniti isključivo na sebe ako želite da rešite probleme. Ili još bolje, ne preuveličavajte stvari. Ako postoji problem, rešite ga i krenite dalje.

Zdravlje: Služiće vas odlično zdravlje. Jedite zdravu hranu, vežbajte ili se što više opuštajte. Odmor je ključ u 2019. godini.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: DEVICA

Posao i novac: U 2019. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Ovakva vrsta nepažnje može dovesti do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je na vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze.

Ljubav: Početkom godine Device će doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. Kada dođe jul, bićete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno za uzvrat.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Ostanite u formi, jedite zdravu hranu i poradite još malo na stecanju zdravih navika.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: VAGA

godišnji-horoskop-za-2019-godinu

Posao i novac: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Loša finansijska odluka ili jednostavno loš tajming će izazvati nemir na poslu. Ne paničite. Koristite svoju sposobnost da sporo i stabilno rešavate probleme. Da biste se vratili na pravi put, biće potrebno da preuredite neke stvari, što podrazumeva planiranje, koje vam dobro ide. Usprkos teškom početku, stres oko finansijskih odluka će vas motivisati da se potrudite i da napokon počnete da napredujete .

Ljubav: Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posedovanjem nije uopšte romantična. To treba da kontrolišete. Ako se osetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima.

Zdravlje: Dok god se fokusirate na balansiranje svog života neće biti zdravstvenih problema. Ove godine ćete lakše ignorisati želju da radite više nego što možete.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: ŠKORPIJA

Posao i novac: Ova godina će doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da riskirate da pokrenete stvari na bolje. Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet.

Ljubav: Strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bićete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

Zdravlje: Dozvolite svom telu da se oporavi i dajte mu vremena za to. U prvom delu godine morate verovati da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: STRELAC

Posao i novac: Kad se suočite s nevoljama kojih će možda biti u 2019, budite spremni da učite iz njih i napredujete. Tako ćete imati mogućnost da se menjate i rastete kao ličnost. Godišnji horoskop za Strelca 2019. pokazuje da, dok god ste skoncentrirani na zadovoljstvo, sve će biti u redu. Ako niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i sprečite nazadovanje u karijeri.

Ljubav: Ovo će biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bitete u maksimalnoj formi u 2019., sa svim kvalitetama koje čine Strelca tako privlačnim. Sprijateljite se sa kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.

Zdravlje: Nažalost, moraćete potrošiti deo godine da biste popravili zdravstveno stanje iz prethodnog perioda. Biće potrebno više meseci da vratite ravnotežu svom organizmu, zato krenite od početka godine i menjajte sve što ne doprinosi vašoj celovitosti.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: JARAC

Posao i novac: U svetu Jarca, nezavisnost je ključna reč. Vi znate šta želite i imate malo strpljenja da čekate da vam neko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti lep odmor od borbe, poverenje na vašoj strani. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda.

Ljubav: Ljudi će biti začuđeni vašim kratkim fitiljem ili nedostatkom želje za izlascima ili proslavama. Socijalizacija s pozitivnim ljudima je zapravo veoma važna zbog energije koju ste potrošili u prethodnoj godini. Do jeseni ćete bolje razumeti kako da nađete ravnotežu u životu. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim.

Zdravlje: Vreme je da preispitate svoj stil života. Ako obratite pažnju na ono što je potrebno vašem telu, onda je to odgovarajuća prehrana, vežbanje i odmor.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: VODOLIJA

Posao i novac: Ove ćete godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo podstaći da istupite sa novim i svežim idejama i budete bolji nego pre. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se da ostavite dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mesta za buduću produktivnost.

Ljubav: Ovo je godina za promene. Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika.

Zdravlje: Zdravom telu je potreban smiren um. Kad vaš unutrašnji svet počne da se smiruje, tek tada ćete osetiti efekte povratka energije. Osetićete direktnu korelaciju između vitalnosti i mentalnog napretka.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: RIBE

Posao i novac: Vaš naporan rad će se napokon isplatiti. Najverojatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekt, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smislu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji deo godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspeh biti popraćen problemima.

Ljubav: Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Imaćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose s ljudima. U julu, vaša veza će naići na poteškoće. Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih rešite. Iako će biti prostora za nesporazume i u seprembru i oktorbu, važno je da stalno ulažete ljubav, nežnost i poverenje u vašu vezu.

Zdravlje: Morate stalno voditi računa o ispravnom načinu života kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Usprkos uspehu koji ćete iskusiti na početku godine, budite umereni u svemu.

Horoskop preuzet sa AstroTarot stranice.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime