Facebook sada ima objave o klimatskim promenama jer su oformljeni Informativni centri u raznim zemljama koji će davati precizne naučne objave važne za životnu sredinu. Sjajno jer je to jedno od gorućih problema savremenog čovečanstva koje zahteva posvećenost svakog pojedinca.

Iz kompanije najavljuju da će to biti povezivanje ljudi sa verodostojnim informacijama. Još se dodaje da je znanje snaga posebno kada se govori o klimatskim promenama. Pored informacija o promenama navešće se i načini kako je moguće uključiti se u borbu protiv klimatskih promena jer će objave sadržati i informacije bitne za prostor gde živite.

Informacije o klimatskim promenama su već dostupne u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, SAD, Belgiji, Brazilu, Kanadi, Indiji, Indoneziji, Irskoj, Meksiku, Holandiji, Nigeriji, Španiji, Južnoj Africi i Tajvanu. Zemlje u kojima nije oformljen centar, u Srbiji nije, upućuju se na UN program za životnu sredinu, vodeću globalnu agenciju za zaštitu životne sredine.

U sadržaj objava biće uključeni stručnjaci za klimatkse promen sa University of Cambridge, George Mason University i University Yale. Ovi stručnjaci će i razotkrivati mitove o klimatskim promenama i davati tačne, naučne informacije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime