exittrip.org

Sve informacije vezane za smeštaj, prevoz, ugostiteljske objekte...

Exit tim pokrenuo je prvi zvanični sajt www.exittrip.org koji posetiocima Egzit festivala omogućava da sve informacije vezane za smeštaj, prevoz, ugostiteljske objekte ali i sadržaje u gradu nakon festivala dobiju na jednom mestu.

Reč je o prvom zvaničnom turističkom sajtu Egzita koji je podržalo Ministarstva turizma republike Srbije a koji ima za cilj da turističku uslugu u Srbiji podigne na viši nivo a posetiocima festivala omogući najbrži i najlakši pronalazak smeštaja i prevoza za vreme festivala!

To znači da će posetioci festivala, za razliku od ranijih godina, imati mogućnost da preko zvaničnog sajta rezervišu prevoz ali i da bukiraju smeštaj tokom trajanja festivala. U ponudi je mogućnost rezervacije prevoza od svih transportnih stanica (aerodrom, železnica, itd) u zemlji i regionu do Novog Sada a obezbeđen je prevoz autobusima, mini kombijima, automobilima i limuzinama.

Sadržina sajta će u narednom periodu biti obogaćena raznovrsnim inofrmacijama korisnim za turiste kao što su ponuda novosadskih ugostiteljskih objekata ali i tzv. "afterEgzit" programa u Beogradu.

Ovo je jedini regularni sajt ove vrste u Srbiji kao i inostranstvu i kao takav predstavlja najsigurniji način da svako ko nije Novosađanin rezerviše smeštaj u mnogobrojnim stanovima, hostelima, hotelima kao i u Egzit kampu.

Puštanje u funkciju sajta "Exit Trip" znači direktno promovisanje i brendiranje Srbije i Novog Sada. Takođe, ovaj sajt predstavlja direktnu saradnju "Exit Tima" i Novosađana kojima je pružena prilika da sigurno i legalno izdaju svoje smeštajne kapacitete i pružaju ugostiteljske usluge. S tim u vezi javno pozivamo sve Novosađane da nas kontaktiraju i da se njihov raspoloživ smeštaj nađe među najboljom ponudom smeštajnog kapaciteta za festival Egzit.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *