Kompanija Knjaz Miloš sa brendom Guarana u nastavku kampanje „Dosada ubija“, organizovaće u nedelju 15. avgusta kreativno okupljanje, iscrtavanje grafita od 16 časova do ponoći, u Luci Beograd (Ulica Žorža Klemensoa 37, nastavak Francuske ulice na ulazu u Luku pored rampe).

 

Mladi crtači grafita oplemeniće 20 zidova zgrade „Metalci“ koja je najstarije industrijsko nasleđe na Balkanu i koja će biti sačuvana u okviru projekta „Grad na vodi", koji razvija Luka Beograd sa čuvenim arhitektom Danielom Libeskindom. Najtalentovaniji crtači i najbolji radovi biće nagrađeni. Osim zgrade „Metalci“ prvi put će se održati i live iscrtavanje pet gradskih autobusa. Afirmisani umetnici grafita svojim prepoznatljivo izgrađenim stilom ukrasiće autobuse koji će kasnije nastaviti da prenose pozitivnu energiju na beogradskim ulicama.

 

Za ovo nesvakidašnje okupljanje ulaz će biti slobodan a najzanimljivi deo večeri očekuje se posle 19 časova kada će grafiti dobiti svoja finalna obličja. Prisutni ljubitelji Guarane biće u prilici da osvoje zanimljive poklone. Za dobru atmosferu biće zadužen moderator Galeb Nikačević, a uz muziku sa DJ pulta svi posetioci će moći da se rashlade uz poznate ukuse Guarane. Okupljanje na području Luke Beograd predstavlja nastavak uspešne kampanje „Dosada ubija“ započete u julu, iscrtavanjem grafita na mnogobrojnim bilbordima širom Beograda.

3 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime