Ekipa SyFy kanala je snimila novu šokantnu epizodu emisije Ghost Hunters International u kojoj su tražili a i našli duhove na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

Dokumentarac su najavili kao istraživanje jednog od najvećih slučaja paranormalnih aktivnosti ikada. Zaključak: Paranormalne pojave postoje na Petrovaradinskoj tvrđavi! Sada ćete imati o čemu da razmišljate na sledećem Exitu, to je sigurno!

 

Pogledajte šta su sve otkrili koristeći gomilu moderne tehnologije. Ako imate više od 12 godina na trenutke će vam biti smešno, ali je u svakom slučaju zabavno:

17 KOMENTARI

  1. “U JEBO TE” ja sam bre tamo bio par puta ništa nigde, ponekad bruj promaja kroz uske otvore dajući sablasne zvukove, mačka negde mjauče oni čuju kao neko da jauče… ljudi koji veruju u ta sranja previše tripuju i onda mozak krene tako da radi, stvara blage halucinacije priviđanja, telo očekuje da ga nešto nevidljivo zakači dodirne i javljaju se trzaji živaca i mišića… kako misliš da osećaš tako ti se dešava! a da ne pričamo o onima koji konzumiraju alkohol ode tamo sa društvom popiju i onda sutra seru kako su videli crnu masu čuli sablasne zvukove itd lol… napravili su emisiju lepo, ponegde specijalni efekti, zaradeli svaka čast što neko zna da ovaj glup narod sjebe još više da ti budu smešni kad ih slušaš kako lamote o paranormalnim stvarima! pa da je tako svako kome je neko pokojni u porodici bi video duha! u moj stan pre 17 godina jedan čovek mentalno poremećen je mučio 4 osobe koje su od bolova preminule, na kraj i on se roknuo. i gde su mi duhovi??? noćnu mirno spavam, mrak nigde ništa! 😀

  2. Jednom sam bio naveče na tvrdnjavi sa bratom i osjetili smo… skroz ništa.

    South Park… ako ste gledali… I feel moist beetwen my legs thats paranormal. 🙂

  3. pa kod nas su umrle tone vojnika nazalost i po tome bi trebalo cela zemlja da se iseli jer na progone mrtvi ma daj te bre…glupi ameri wau nesto me dotaklo uvatio je kamerman malo u mraku…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime