Možda spadate u ovakve osobe ili živite ili radite sa takvom… mrgudi koji ne mogu da podnesu razgovore u prvih sat vremena nakon buđenja.
 
Istraživanje u je obuhvatilo 2000 Britanaca koji su se u proseku budili u 6:50, a tek posle sat i 15 minuta su mogli da razgovaraju sa nekim.  Više od polovine odraslih koji su učestvovali u istraživanju je reklo da su čak izbegavali razgovor sa partnerom – 43% dok se nisu osećali spremnim za to. Skoro trećina izbegava razgovor sa kolegama, dok 21% čak ignoriše i sopstvenu decu. Četrnaest posto čak raskine ili posvađa se sa nekim, ili prinude drugu stranu da to uradi zbog svog zombi-stanja u jutarnjim časovima.
 
A oko 70% onih koji se voze gradskim prevozom kaže da se plaši a razgovara sa strancem jer ne mogu da podnesu da se suoče sa nekim rano ujutru, sudeći po istraživanju. Tridesetsedam posto se „zagnjuri“ u knjigu ili novine da bi izbegli poglede sa bilo kim, dok 34% sluša muziku, dok 16% priznaje da se pretvara da razgovara telefonom da bi izbegli neželjeni razgovor. Četiri od deset osoba se čak posvađalo sa stranem u autobusu jer su pokušali da vode ljubazan razgovor. 
 
Za ovo je najzaslužniji loš san, a takođe i hladna i mračna zimska jutra. Jedna od pet osoba se automatski „smori“ kada napolju vidi vetar i kišu. Drugih 19%  brine kako će pregurati dan na poslu. Pored svega nije ničudo što mnogi žele da ostanu pod čaršafom. Kafa je najbolji način da se izbegne ovako loše raspoloženje. Tridesetšest posto takođe priznaje da se mnogo bolje osećaju nakon doručka. Slušanje glasne muzike i hladan tuš su drugi popularni načini da se razbude nakon buđenja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime