Ako ste se ovih dana šetali po gradu, ulazili u vrele gradske autobuse i bacili po neki pogled oko sebe, mora da ste primetili kako matorci ponosno nose Bus Plus kartice oko vrata. Kao da su oni osvojili Vimbldon ili zlato na Olimpijadi. I onda smo se pozabavili ovim pitanjem, pa evo kako jednostavna markica za prevoz puno govori o vlasnicima.

1. Devojke

Po pravilu nose Bus Plus na dnu torbe koja nema dno. Onda će stati na vrata i bar pola sata preturali po torbici. Najmanje 48 ljudi će za to vreme čekati strpljivo, dok se pravi kolona automobila iza stanica. Ali neka, ipak je devojka slatka. A super slatke devojke ni nemaju Bus plus i ne uzbuđuju se oko toga.

2. Frajeri

Nose je u zadnjem džepu, onako šmekerski. Ponekad će i zaboraviti da je otkucaju, iz nehaja a ne zbog uštede naravno.

3. Večiti gubitnici

Žrtve tranzicije, radnici na prinudnom, večiti studenti i drugi luzeri je nose u novčaniku, a novčanik viri iz polu otvorenog ranca na leđima. U rancu ima i po koji evro koji samo što ne viče – DŽEPAROŠ!

4. Matorci

Tu dolazimo do najboljeg dela. Matorci nose Bus Plus naravno oko vrata. Ponosno! Kao moderno sredstvo prepoznavanja. Hej i ja imam Bus Plus! Znamo se! Možda penzija još nije stigla, ali za markicu mora da se nađe. Pa onda lepo na drugi kraj grada u sred bela dana. Sve ispod 40 stepeni nije zabavno. Nekada je bila članska karta biblioteke, danas je Bus Plus! Mislite o tome!

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime