Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Army shop na Zrenjaninskom putu

Mora da ste i vi čuli urbane legende o vojnim otpadima na kojima možete da pronađete sve od igle do lokomotive? E pa, JNA više ne postoji, pa ni njihove prodavnice rashodovane odeće i opreme više nisu kao što su bile. A uz to ih je praktično nemoguće pronaći.

Ali, otkrili smo nešto još bolje.

Prodavnicu Military Original Clothing na Zrenjaninskom putu u Beogradu. Lokacija je udaljena 15 minuta od centra grada i vrlo lako se pronalazi. Imate i gradski prevoz do tamo.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

A tamo u pet prostorija gomile i gomile odeće, opreme i svega što može da vam zatreba ako planirate kampovanje, pecanje, lov, planinarenje ili barem malo dužu šetnju po prirodi.

Ono što bi trebalo da znate jeste da roba stiže iz Zapadne Evrope a uglavnom je britanskog porekla, ali ima je i iz drugih zemalja. U pitanju je originalna oprema, koju koristi vojska, policija, granične službe.

U ponudi su nove stvari, neke su vrlo malo korišćene, ali ima i onih koje se vidi da su nošene. Od toga naravno zavisi i cena.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Tu dolazimo do zanimljivog dela. Koliko god para da imate u novčaniku pronaćičete nešto za sebe.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Recimo vojni i policijski džemperi su 10 evra, vreće za spavanje imate već od 5 evra. Za 30 evra možete da kupite novu, nekorišćenu i veoma toplu Goretex jaknu britanskih Border Force policajaca. Vojne košulje koštaju već od 1.5 evra.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Ističemo i veoma dobar izbor rančeva i torbi. Ranac švajcarske vojske M-70 je samo 4 evra, ali ima i onih od 90 litara koji su oko stotinak evra.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Cena majica se kreće od 0.8 evra pa 14 evra za aktivan veš. Odličan je izbor jakni i pantalona. Mađarske parke iz rashoda su 4 evra, dok recimo britanske compat jakne u DMP ili desert šari od goretexa koštaju 35 evra. U ponudi su i originalne američke fajerke koje su 75 evra. Francuska legionarska goretex jakna je 65 evra:

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Tu su još i noževi, nešto alata, ćebat, kvalitetna obuća, rukavice ili čarape. Kompletnu ponudu sa cenama možete da vidite na njihovom sajtu koji je dobro ažuriran. Obratite pažnju na napomenu, gde piše u kakvom je stanju roba.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Vlasnici kažu da roba stiže na svake dve nedelje kada se zalihe dopunjuju. Krajem februara stiže ceo šleper, pa planirajte da skoknete do Zrenjaninca. Super ljubazno osoblje će vas posavetovati i pomoći vam da nađete pravu stvar za vas. Naravno, možete da kupite neku od istaknutih stvari u prvoj prostoriji koje su nove ili praktično nove, a možete i da kopate po korpama i potražite nešto drugo za stvarno, stvarno malo novca.

I jednu stvar ne zaboravite. Ovo je vojna i policijska odeća, napravljena od najboljih materijala da bude udobna, topla, da ne propušta vetar i kišu. I da traje.

Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu

Kontakt:
Military Original Clothing
Zrenjaninski put 94
063 326 329
www.mmoc.rs

1 comment on “Bili smo u najluđoj prodavnici u Beogradu”

  1. MOJA PREPORUKA DA SE ZAOBIDJE OVA PRODAVNICA,TO STO JE JEFTINO TE JE KRS TO STO „VALJA“ TO JE KINESKA ROBA KAO NOVA.RADNICI NESTRUCNI ,PRATE TE U STOPU KAD IH NESTO PITAS BLAGE VEZE NEMAJU,NOSE POLICISKU UNIFORMU TRIPUJU DA SU ZANDARI.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *