Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda poklanja putovanje i provod za pamćenje. Pokloniće 250 Interrail karata za petnaestodnevno putovanje po Evropi vozovima!

Nije važno da li radiš ili još uvek studiraš, nije važno na kom si fakultetu ili koja ti je prosečna ocena. Ako imaš između 18 i 30 godina, ti si idealan kandidat. Kancelarija za mlade želi da konačno svim mladim ljudima pruži šansu da tokom 15 dana upoznaju Evropu na način na koji žele. Nema propisanih ruta, nema obaveznih poseta – ovo je putovanje kakvo si sanjao! Sve dodatne informacije i načine kako da se prijaviš, pronaći ćeš OVDE. Nema još mnogo vremena – prijave traju do 2. avgusta 2010! Ovo ne smeš da propustiš!

 

„Smatramo da je putovanje vozom najbolji način za upoznavanje Evrope iz više razloga – železnica prolazi kroz predele koji se sa auto puta ili vazduha nikada ne mogu videti, kroz mala mesta i sela za koja ni ne znamo da postoje, a upotpunjuju sliku jedne zemlje i zauvek ostaju u sećanju. Železnički sistem u Evropi izuzetno dobro funkcioniše što omogućava brz prelazak iz grada u grad, iz zemlje u zemlju.“, kaže Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade grada Beograda.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime