Beogradska nedelja dizajna 2009. održaće se od 25. do 31. maja, a konferencija SPEED², četvrtu godinu za redom, u Beogradu će okupiti najveće kreativne umove 21. veka. Paralelno sa konferencijskim programom u Beogradu će u periodu održavanja Belgrade Design Week-a biti aktivno preko 50 lokacija širom grada. Inspirativni gradski festival kulture BEOGRAD², lokalni događaj sa internacionalnom perspektivom, namenjen je svima koji žele da budu u toku sa najsavremenijim konceptima i trendovima u dizajnu, modi i umetnosti. 

Belgrade Design Week poziva sve zainteresovane autore da učestvuju  u pratećem, izložbenom programu BEOGRAD², tako što će kreirati poseban program kojim će  promovisati svoj umetnički rad ili galerijski prostor i time postati sastavni deo zvaničnog programa Beogradske nedelje dizajna 2009.  Zainteresovni autori mogu postati deo festivala i tako sto će svoje unapred planirane, redovne aktivnosti prijaviti za učešće u programu BEOGRAD² ukoliko se te aktivnosti datumski poklapaju sa trajanjem manifestacije Belgrade Design Week 2009.
 
Prijavljeni programi treba da odražavaju temu ovogodišnje Beogradske nedelje dizajna – BRZINA² (SPEED²). Pravo učešća na konkursu imaju svi pojedinci i institucije – muzeji, galerijski prostori, umetničke škole i akademije, umetničke grupe, samostalni umetnici, studenti i učenici umetničkih škola i akademija.
 
Prijave za učešće šalju se isključivo u elektronskoj formi sa naznakom “za beograd2”, na e-mail [email protected] . Rok za prijavu je  najkasnije do 30. aprila 2009. godine!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime