Treća po redu Begradska nedelja dizajna 2008. održaće se od 05. do 11. maja, naravno u Beogradu. Posle fantastične prošlogodišnje konferencije koja je održana u monumentalnoj i pomalo zastrašujućoj zgradi SIV na Novom Beogradu, jedva smo dočekali najavu o ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji dizajna na kojoj će brojni ugledni predavači predstaviti svoje radove o brendindu, dizajnu, advertajzingu, arhitekturi, izdavaštvu, novim medijima i biznisu. Ekipa koja je organizovala i predhodne konferencije na čelu sa Jovanom Jelovcem ostala je nepromenjena, što garantuje odličan program i ekskluzivne učesnike. Program konferencije će biti objavljen 15. februara.

 

Pogledajte program konferencije Modern2 koja će se održati od  08. do 10. maja i predavače za četvrtak 08. maj, petak 09. maj i subotu 10. maj.

 

Uporedo sa glavnim konferencijskim programom treće Beogradske nedelje dizajna, u Beogradu će od 5. do 11. maja na preko 50 lokacija širom grada svi moći da vide i brojne prateće programe – izložbe, radionice, otvaranja i prezentacije.  Jedva čekamo da vidimo Mirka Ilića ili Slavimira Srojanovića! Ne propustite ovaj spektakl i ne zaboravite da je do 21. februara popust od 30%.

Pogledajte kako je izgledala prošlogodišnja konferencija kao i intervjue sa nekim od poznatih učesnika:
Ora Ito

 
Saša Vidaković

 
Mirko Ilić

 

4 KOMENTARI

  1. bila sam i prosle i pretprosle godine i bdw je fantastivno iskutvo. nadam se da ce opet biti na nekom dobrom prostoru . cak i predavanja o arhitekturi koja me ne zanima su mi bila zanimljiva a prica mirka ilica je bila inspiricuca. i ora ito je divan i volela bih ponovo da ga vidim Ana

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime