Multifunkcionalni prostor Belexpocentar će ove godine po prvi put biti domaćin zanimljivoj manifestaciji, Belgrade Wedding Show, koja će se 26.i 27. novembra održati po drugi put u Beogradu.

Multifunkcionalni prostor Belexpocentar će ove godine po prvi put biti domaćin zanimljivoj manifestaciji namenjenoj svima onima koji planiraju da stanu na ludi kamen ili su pak ljubitelji lepih dešavanja u gradu, Belgrade Wedding Show, koja će se 26. i 27.novembra održati po drugi put u Beogradu.

Belgrade Wedding Show je sajam venčanja u organizaciji časopisa „Reci DA“, koji će posetiocima osim izlagačkog dela na kome će se predstaviti najbolji izlagači iz ove industrije, ponuditi niz zanimljivih revija, workshop-ove sa poznatim stilistima, mogućnost da se na licu mesta venčaju u stilu Las Vegasa i još mnoga iznenadjenja.

Na dobro poznatoj novobeogradskoj adresi, Španskih boraca br.74, tokom trajanja sajma Belgrade Wedding Show, svoju ponudu predstaviće saloni venčanica prestižnih inostranih imena iz sveta mode ali i domaći kreatori poput Verice Rakočević, najlepši prostori za venčanja, juveliri, dekorateri, poslastičari…

Ulaz na ovaj sajam koji će za posetioce svoja vrata otvoriti od 10 do 22h poslednjeg vikenda novembra biće potpuno besplatan, te se može reći da je odlično mesto gde se budući mladenci mogu u društvu svih zainteresovanih pratioca sjajno zabaviti planirajući svoje venčanje.

Poseban pečat celom događaju daće modne revije venčanica i muških odela koje će u večernjim časovima biti organizovane pod dirigentskom palicom naših eminentnih modnih stručnjaka tokom oba dana.

Obzirom da su tema Wedding Show-a ekskluzivna venčanja sa stilom, ogranizator najavljuje najbolje stiliste koji će na posebno organizovanom prostoru uz pomoć profesionalnih manekena, a uz kompletan stajling koji obuhvata frizuru, šminku, kao i adekvatan nakit pomoći budućim mladama, kroz praktične primere, da postignu savršen izgled za svoj savršeni dan.

Kako je Belgrade Wedding Show originalna i ekskluzivna manifetsacija, kao i prethodne, i ove godine mladencima će biti ponudjena mogućnost besplatnog venčanja u improvizovanoj kapeli u stilu Las Vegasa. Naime, umesto uz tradicionalnu ceremoniju, za sudbonosno “Da”, imaće mogućnost da odaberu kompletno scenografski preuređenu kapelu u duhu Vegasa, uključujuci kostimirane matičare, Elvisa, muziku, cveće, fotografisanje, snimanje kamerom i sve ostalo što može da se poželi. Ogroman crveni neonski znak sa natpisom ‘Venčajte se’, dočaraće duh grada svadbi. Naravno, svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Novi Beograd.

2010 godine na Belgrade Wedding Show manifestaciji venčalo se 17 parova zbog ograničenog vremena i prostora. Svi zainteresovani koji žele da se venčaju tokom trajanja ovogodišnjeg Belgrade Wedding Show-a svoje prijave sa imenima mladenaca i kontakt podacima mogu poslati na [email protected] sa naznakom “Las Vegas venčanje“.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime