Budućnost je interesantnija od prošlosti, ali kada brend, kao što je Amstel proslavlja jubilej od 140 godina, pogled u prošlost potvrđuje da je samo vrhunski kvalitet onaj koji traje. Velikom žurkom u pozorištu na Terazijama, Amstel je proslavio svoj 140. rođendan i uz prisustvo velikog broja novinara, prijatelja i poznatih ličnosti na veličanstven način obeležio svoj jubilej.

Kroz istoriju Amstela goste je proveo voditeljski trio u sastavu – Ivan Ivanović, voditelj Prve TV zajedno sa Daretom i Maretom, popularnim voditeljima Radia S. U „Amstelplovu“, a potom i na žurci koja je potrajala duboko u noć uživali su između ostalih i Tijana Dapčević, Saša Kovačević, Marko Đurovski, Danijela Jankov, Marko Živić, Srđan Timarov i mnogi drugi.

Amstel, koji je ime dobio po istoimenoj reci u Holandiji, je počeo da se proizvodi daleke 1870. godine. Tada je u toj zemlji postojalo čak 560 pivara a kvalitet Amstel piva omogućio mu je da se izbori sa tako jakom konkurencijom i da 1883. godine počne da se izvozi, najpre u Englesku a zatim i u holandske kolonije da bi danas bio prisutan u preko 70 zemalja.

Od 1870. godine mnogo se toga promenilo ali kvalitet i ukus Amstel je ostao isti bez obzira gde se nalazili. Pogledajte fotografije sa žurke.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime