Republički hidrometeorolški zavod je izdao upozorenje da do petka predstoje "ledeni dani" sa temperaturom i do 24 stepena ispod nule. Očekuje se da narednih dana minimalna temperatura bude od minus 20 do minus 10 stepeni, a najviša dnevna temperatura u većini mesta od minus 10 do minus dva stepena.

Danas će se jutarnja temperatura kretati od minus 20 do minus 12 stepeni, najviša dnevna od minus 11 do minus šest.

U Beogradu će danas biti malo do umereno oblačno i veoma hladno, s jutarnjom temperaturom od minus 15 do minus 12 stepeni, i najvišom dnevnom minus osam stepeni. Duvaće slab severni i severoistočni vetar.

U četvrtak i petak biće suvo sa sunčanim intervalima i veoma hladno, sa maglom u jutarnjim satima. Minimalna temperatura biće od minus 20 do minus 10 stepeni, maksimalna dnevna od minus 10 do minus dva.

Od subote se očekuje toplije vreme, ponegde sa slabim padavinama, susnežicom i snegom. U jutarnjim satima biće slab i umeren mraz a maksimalna temperatura oko proseka.

U Beogradu će u četvrtak i petak biti suvo, sa sunčanim intervalima i veoma hladno sa maglom u jutarnjim satima. Minimalna temperaturom biće od minus 15 do minus 11, maksimalna dnevna od minus osam do minus dva stepena.

Od subote se u Beogradu očekuje slično vreme kao i ostalom delu zemlje sa temperaturama oko nule.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime