5. The Giga Society


nasa
Ovo društvo ima samo šest članova. I to vrlo brižljivo odabranih. A dobra vest je da i vi možete da postanete deo odabrane grupe.

Samo uradite jednostavan test.

Vidite, The Giga Society prima sve koji ostvare rezultat veći od 195 na odobrenom IQ testu. Za sada ih ima samo 6, dva Amerikanca i četvorica Evropljana. Jedan u milijardu dakle.

Ako želite da probajte i vi samo kliknite ovde gde imate sve neophodno što bi trebalo da znate.

Nažalost, ovo tajno udruženje i nije previše uticajno pošto inteligencija nikada nije bila previše na ceni, pa toliku pamet neće iskoristiti da svet učine boljim i lepšim.

4. The Bohemian Club


binksternet
Kao sva druga tajna društva i The Bohemian Club ima plemenite namere. Zvanično. Daleke 1872. godine ovaj klub je u San Franciscu okupio novinare, umetnike i druge uticajne osobe svog vremena. Ali, sada su u njemu uglavnom političari, bankari i industrijska elita. Zanimljivo je da članovi mogu da budu samo muškarci.

Neki ovu ekipicu nazivaju neslužbenim vladarima sveta, a oni se trude da takvu reputaciju održe pošto ostatak čovečanstva nazivaju “malim ljudima“. Oni skloni teorijama zavere tvrde da je sve što se dogodilo u zadnjih stotinak godina, od atentata na državnike, preko svetskih ratova, pa sve do kloniranja, epidemija i zagađenja učinjeno pod njihovim patronatom.

3. Društvo sedmoricequeerbubbles
Legenda kaže da je ovo društvo nastalo 1905. godine na Fakultetu William and Mary u Virginiji, kada je osam prijatelja trebalo da se okupi zbog partije karata. Ali okupilo ih se samo sedam što je bilo dovoljno za osnivanje tajnog drušva. Čisto da onaj osmi može da se kaje celog života. Svake godine primaju 7 najperspektivnijih apsolvenata a njihova imena se objavljuju tek posle smrti.

Iako važe za jedno od najtajnijih društava, poznati su po humanitarnom radu. Ali sigurno se iza toga krije nešto mračno!

2. Red devet anđela


photo via
E sada dolazimo do stvarno opasne tematike. Satanista recimo. Red devet anđela postoji samo oko 40 godina i već su izgradili reputaciju najradikalnijih i najopasnijih tajnih društava na svetu. Njihova ekipa je okupljena oko Ordo Templi Orientis satanističkih rituala. Oni služe sotoni i zalažu se za ljudske žrtve, terorizam, fašizam u svakom obliku i u bilo koje vreme. I za razliku od ostalih ovi stvarno jesu opasni.

1. Bildeberg grupa

yousuf karsh
I na kraju jedna ekipa za koju ste čuli, tačnije Bildeberg grupu ili Trilateralnu komisiju. Ali otprilike to je sve što znate o njima zar ne?

E pa ovog maja je održan još jedan sastanak ove čudne ekipe koja postoji tačno 60 godina i izaziva histeriju kod pristalica teorije zavere.

Što i ne čudi kada čujete da su već u početku na sastancima prisustvovali ljudi iz obaveštajnih agencija, MI6, NATO, ali i velikih korporacija, banaka i nekih država.

Kažu da se okupljaju kako bi negovali duboke veze između Evrope, SAD i Japana.

Sastaju se jednom godišnje uz veliku tajnost i obezbeđenje kako bi pričali i trenutnoj geopolitičkoj situaciji. I naravno isplanirali budućnost celog čovečanstva. Neko će reći da su to budalaštine, ali kada na istom mestu imate najbogatije korporacije, najmoćnije političare, vojsku i tajne službe, onda se definitivno može zaključiti da je ovo bitan sastanak.