1. Michael Rosen

Michael Rosen iz američke savezne države Massachusetts morao je na suđenje zbog saobraćanih prekršaja. Uz to, devojka ga je optužila da joj je ukrao kreditne kartice.

I onda se setio fantastične ideje. Michael je došao na sud praveći se da je svoj brat blizanac tvrdeći da je Michael mrtav. Ali smrtovnica koju je doneo je bila toliko amaterski urađena da su ga odmah otkrili. Kada je dokazano da je lažirao smrt osuđen je na tri godine zatvora.

2. Harry Gordon

Ovaj milioner je svoju smrt lažirao 2000. tako što je pobegao sa jahte kojom je isplovio na australskoj obali. Kada je jahta pronađena, a Gordonu nije bilo ni traga, vlasti su zaključile kako se udavio. Sve kul, mogao je da odahne od ukrajinske mafije koja ga je jurila. Ali pet godina kasnije slučajno je na ulici susreo svog brata Michaela koji se nije baš oduševio što mu je brat živ. Zbog lažiranja smrti godinu dana je proveo u zatvoru.

3. Kimberly Du

Ova 36-godišnjakinja je takođe imala probleme sa saobraćajnim kaznama. Ali, sud je primio pismo sa smrtovnicom koje je izgledalo kao da je isprintano sa službene web stranice grada Des Moines. Zbog smrti, sud je odbacio optužbe, ali Du je ubrzo ponovno uhvaćena zbog brze vožnje. I onda je završila u zatvoru na 2 godine.

4. Alison Matera

Alison se baš iznervirala na poslu pa je kolegama rekla da boluje od raka. Godinu dana pričala im je kako ide na hemoterapije, a na kraju lagala i daj je u bolnici. Onda se pravila da je medicinska sestra koja zove i kaže da je Alison Matera preminula. Sledećeg dana pravila se da je svoja sestra, nazvala firmu i saopštila detalje o sahrani. Odmah posle sahrane policija je uhapsila.

5. James R. Lang

James je 1992. godine bio u finansijskim problemima. A onda je gurnuo auto niz liticu kako bi njegova porodica naplatila osiguranje. Ali, kako telo nije pronađeno, a cela nesreća je bila neobična, osiguravajuće društvo odbilo je da isplati osiguranje. Posebno je čudno bilo to što su u autu pronađene kese sa njegovom krvlju, koje je planirao da razmaže kako bi izgledalo da je krvario, ali je zaboravio da ih iskoristi. Na kraju se prijavio u bolnicu tvrdeći da ima amneziju. Na kraju su ga poslali kod psihijatra da malo popriča.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime