Proslave dečijih rođendana mogu da budu sjajni događaji. A mogu i lako da se utope u masu istih i pretvore u mašineriju za otimanje para kako od roditelja tako i od gostiju.

E pa imamo par ideja kako da to organizujete na drugačiji način. Deca će uživati, pamtiti sve a vi možda i uštedite pare.

1. Proslave dečijih rođendana: Park ili šetnja sa igrom u šumi

proslave-decijih-rodjendana

“Nema lošeg vremena, ima samo loše odeće”, kažu Norvežani. To što je zima pred nama ne znači da ne treba da izlazite napolje. Uostalom, ovde zima ionako traje samo 2 meseca.

Ako je toplo vreme, odaberite neko fino mesto u parku koji vam se dopada i napravite piknik. Ponesite piće, klopu i uživajte u prirodi. Možete da obezbedite čak i muziku pošto su zvučnici na baterije danas vrlo popularni. Naravno smislite i neku animaciju za klince i biće vam zahvalni na divnom izletu koji će dugo pamtiti.

Ako je vreme hladnije, možete da organizujete rođendansku šetnju po šumi uz recimo potragu za poklonima uz pomoć mape i kompasa. Takvu avanturu nisu ni sanjali zar ne?

2. Proslave dečijih rođendana: Proslava u bioskopu

proslave-decijih-rodjendana

Ako ipak zbog lošeg vremena ne želite da eksperimentišete sa prirodom možete da organizujete proslavu bioskopu. Svodi se na to da platite ulaznice za sve mališane, obezbedite kokice a torta može da se iznese posle filma za duvanje svećica i pesmicu. A koje dete ne voli odlazak u bioskop? Dobićete čak i popust za grupnu ulaznicu.

3.Proslave dečijih rođendana: Sportski rođendan

Šta kažete na kuglanje? Ili recimo penjanje na veštačku stenu unutra ili napolju? Ili bilo šta treće što većina dece nikada nije probala, a kladimo se da bi itekako želeli. Pucanje iz vazdušne puške? Klizanje? Zašto da ne.

Samo pronađite dovoljno drugačiji sport, dogovorite se sa klubom i eto rođendana za pamćenje.

Savetujemo da čuvate prirodu i pozivnice ne štampate već ih šaljete u elektronskom obliku. Ima poprilično servisa na netu koji vam sve olakšavaju i omogućavaju ne samo dizajniranje i slanje pozivnica već i evidenciju o potvrđenim gostima. Jedan od njih je Paperlesspost.com, pa bacite pogled…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime