Prenosivi računari su dovoljno moćni da obave sve što korisnici od njih traže, ali kako su postajali manji tako je kvalitet audio reprodukcije često opadao. Da bi poboljšao zvuk omiljenih pesama i filmova, Logitech je predstavio zvučnik za prenosive računare Z205, koji se može prikačiti za prenosivi računar i koji obezbeđuje odličan zvuk u pokretu. 
 
“Iako ljudi vole pokretljivost svojih laptop računara, često im fali lep zvuk koji obezbeđuju zasebni zvučnici,” rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech. “Dizajnirajući zvučnik Z205, hteli smo da omogućimo ljudima da uživaju u boljem zvuku uz omiljene serije ili muziku bez potrebe da žrtvuju prenosivost svojih računara. Zvučnik Z205 je dovoljno mali da stane u torbu, ali i pored toga može da pruži veliki zvuk.” 
 
Logitech Z205 zvučnik se postavlja na vrh ekrana prenosivih računara. Zvučnik Z205 je malih dimenzija, približno 3,5cm debljine i 6,4cm visine, što omogućava korisnicima da ga stalno nose uz računar. Na vrhu zvučnika nalaze se tasteri za kontrolu jačine zvuka i uključenje i isključenje zvučnika. Napaja se preko USB kabla, tako da nema potrebe za spoljašnjim adapterom i dodatnim kablovima. Dovoljno je priključiti zvučnik na računar i uživanje može da počne. Uz zvučnik se dobija i odgovarajuća zaštitna torbica za lakši i bezbedniji prenos. 
 
Logitech Z205 se očekuju u SAD i Evropi početkom marta po predloženoj maloprodajnoj ceni od 49.99 evra.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime