Televizori u suvremenom dobu više nisu samo uređaji za prikazivanje slika i sadržaja, već su se pozicionirali kao središnja tačka svih domova, a kada govorimo o odabiru onih vrhunskih, definitivno se ističe OLED TV 77”. Ovaj uređaj donosi revolucionarnu tehnologiju, sofisticirani dizajn, kao i potpuno novo iskustvo za korisnike, posebno zbog tri inovativne funkcije, a o kojim je tačno funkcijama reč, možete saznati u nastavku…

Samsung Knox platforma

Kada govorimo o zaštiti podataka, najčešće se misli na računare i mobilne telefone, međutim, različite vrste podataka se nalaze i u televizorima, pa se tako ovaj televizor može pohvaliti Samsung Knox platformom, jednom od impresivnih softverskih karakteristika. Ova napredna platforma pruža niz prednosti korisnicima, naglašavajući višeslojnu zaštitu koja čuva osetljive informacije kao što su PIN-ovi i lozinke. Na taj način svi uređaji koji su povezani sa televizorom, sigurni su zahvaljujući ovoj platformi. Knox sistem štiti uređaje od potencijalnih zlonamernih napada, automatski blokirajući sumnjive aktivnosti i pristup „phishing“ stranicama. Osim pružanja potpune zaštite, sigurnosni tim kompanije Samsung redovno optimizuje uređaje putem ažuriranja, revizija i nadzora kako bi korisnik uvek imao potpuno sigurno iskustvo.

SolarCell daljinski upravljač

Vrata pametnijoj budućnosti otvaraju se uz pomoć SolarCell daljinskog upravljača koji omogućava korisnicima da se pozdrave sa jednokratnim baterijama. Zahvaljujući njegovoj sposobnosti napajanja putem sunčeve svetlosti i unutrašnje rasvete, korisnici mogu uživati u svom omiljenom sadržaju i istražiti nove pametne karakteristike. Ova inovativna tehnologija donosi praktičnost nadohvat ruke jer će korisnici moći na jednostavniji način pristupiti omiljenim aplikacijama sa potpuno novim nivoima praktičnosti.

SmartThings opcije

Temelj za besprekorno povezivanje i integraciju više uređaja, uz maksimalni naglasak na sigurnosti korisnika, nalazi se u SmartThings platformi. Ideja je omogućavanje kreiranja personalizovanog iskustva koje se dosledno prilagođava korisnikovim željama i potrebama, a upravo ova platforma stvara taj jedinstveni doživljaj. Ova tehnologija osigurava fluidno spajanje i koheziju između raznolikih uređaja kako bi se korisnici slobodno prepustili tehnologiji.

Za vise informacija o karakteristikama ovog uređaja, OLED TV 77“, posetite stranicu na linku