Imamo carske vesti za sve mlade roditelje bajkere. Superbajs je stigao u Srbiju, što znači da možete od malena vaše klince da navučete na zdrav život, bicikl, Adu Ciganliju i pivce sa društvom. Dobro, bez pivca, bar neko vreme.

Superbajs (balance bicycle, run bike) je drveni bicikl namenjen deci uzrasta od 18 meseci do pet godina. To je izuzetno lagan bicikl dizajniran bez pedala, pomoćnih točkova, lanaca i zupčanika. Upravo zato će mališani lako održavati ravnotežu i jurcati svuda okolo, već posle 5 minuta.

Superbajs je namenjen aktivnoj deci i od izuzetnog je značaja za učenje održavanja ravnoteže, koordinaciju pokreta i razvoja motorike ruku i nogu. Pošto je vrlo lagan, lak je i za transport, nošenje i čuvanje. Pogodan je za sve terene. Zapravo što prljavije, to zabavnije. Superbajs ima podesivo sedište tako da ga nećete prerasti posle 3 meseca.

Super je što je Superbajs izrađen pretežno od drveta, a tu su mekani rukohvati i sedište. Košta 7.999 dinara a isporuka je besplatna. Ako vam se dopada, ovde imate još detalja.