Super popularna Farma – Farmville po svemu sudeći više neće biti dostupna na Facebok mreži. Kompanija Zynga koja drži Farmu, Mafia Wars i mnoge druge zabavne igre planira da raskine ugovor sa Facebookom. Zynga navodno već neko vreme traži alternativu Facebooku pošto nisu zadovoljni tretmanom. Navodno se čak spremaju da naprave svoju društvenu mrežu za igrice.

 

Internet stručnjaci kažu da je Zynga u poslednje vreme na gubitku a da broj igrača pada, ali i da je Facebook u panici pošto je veliko pitanje da li će uopšte preživeti odlazak Zynge. Šta god da se desi – biće zabavno. Naravno ako niste patološki navučeni na neku od igrica i već ste počeli da krizirate.

4 KOMENTARI

  1. 9. Jula ove godine moguce iskljucenje Facebook-a ZAUVEK! nemogu da pronadjem tacno par sajtova na kojima je pisalo na engleskom i nemackom! to sam procitao pre nedelju dana… a i prica se ovde onde po gradu :/

    kukajte i placite… to je nista, a sta ce biti 12/12/2012 ako nastane solarna superoluja koja moze da unisti sve generatore na planeti kao sto se desilo u Texasu 1989.god? nece raditi, telefoni, tv, sateliti, ni INTERNET! kao ni fabrike da nam proizvode hranu i lekove…..[no power]

  2. au steta i ako facebook ode! tu je msn, skype itd. pa si pricajajte, slike mozete postaviti na myspace, photobucket, imgsack sve ostalo je nebitno kao sto su glupe grupe i igrice.

Comments are closed.