Samsung MicroLED TV od 110 inča je odličan za novogodišnji program. Ako ste od onih koji jedva čekaju novogodišnje praznike, pokriju se ćebetom i ispred televizora ne ispuštaju činiju sa ruskom salatom nedelju dana evo stvari za vas.

To je Samsung MicroLED TV od 110 inča. Drugo ime mu je The Wall – ili ZID. Pošto je velik kao zid.

Šta je uopšte MicroLED? To je sledeća generacija ekrana koja nasleđuje sve najbolje od LCD i OLED ekrana i to bez negativnih strana. Samsung kaže da novi TV ima rezoluciju od 4K, dimanične boje i radni vek od 100.000 sati. MicroLED tek počinje sa masovnom proizvodnjom i uskoro se može očekivati i u telefonima i pametnim satovima pošto donosi izuzetnu sliku, malu potrošnju energije i manje problema poput burn-in efekta.

Pored toga što je ekran ogroman, on skoro da i nema okvir pa je screen-to-body odnos 99.99 posto. Ugrađen je i 5.1 sistem zvučnika koji aktivno prati pokretanje objekata na ekranu i prilagođava emitovanje zvuka.

Već može da se kupi u Koreji a biće u ponudi širom sveta početkom 2021 godine i to po ceni od oko 155.000 dolara. Eto, čisto da znate…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime