Kalendar nas opominje da je došlo vreme da kupaće kostime i papuče odložimo u ormane i da se prepustimo onome što skandinavci zovu hygge – komforu, ušuškanosti i sigurnosti koje pobuđuje topla kućna atmosfera. Došlo je vreme toplih čarapa, šarenih džempera, šoljica čaja i popodneva provedenih uz omiljene serije i filmove.

Da bi užitak bio potpun, neophodni su adekvatni uređaji, a mi vam predlažemo revolucionarne Samsung televizore i to – OLED TV od 77 inča i Neo QLED 4K od neverovatnih 98 inča, koji bioskopsko iskustvo donose pravo u vaš dnevni boravak! Uz ove uređaje gledanje omiljenog sadržaja podignuto je na viši nivo, jer ćete u svakom trenutku imati mogućnost da se opustite i uživate ispred sopstvenog „bioskopskog platna“.

Od neverovatno živih boja do oštrine detalja, svaki kadar biće vam prikazan sa neuporedivom preciznošću, a osim jedinstvenog video doživljaja Samsung televizori nude i brojne napredne karakteristike koje će vas dodatno oduševiti, ali i olakšati predstojeću jesenju svakodnevicu.

Dakle, na vama je samo da odaberete omiljeni filmski ili serijski sadržaj i prepustite se neverovatnom iskustvu koje će vam dom pretvoriti u ličnu bioskopsku dvoranu, a jesenje dane učiniti lepšim i zabavnijim.

Spektakularno iskustvo uz OLED TV od 77”

Zahvaljujući Samsung OLED TV od 77 inča zaronite u zapanjujuće jasnu sliku koja vas vodi u svet neverovatne stvarnosti, istinskog spektakla i vrhunskog televizijskog iskustva. Njegova napredna OLED tehnologija donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući vašu dnevnu sobu u bioskopsko platno. Kroz briljantni 4K kvalitet slike dopunjen sa 20 različitih neuronskih mreža osetićete svu moć 4K rezolucije, uživajući istovremeno u nenadmašnoj osvetljenosti i superiornosti slike. Jednostavno, svaki kadar omiljene serije ili filma biće jasan do detalja, pa neće izostati utisak boravka u sopstvenoj filmskoj dvorani.

Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” takođe dolazi sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Ovaj pametni televizor podržava takođe i HDR10+ tehnologiju, koja omogućava živopisniju sliku s bogatim bojama i dubljim crnim tonovima.

Opremljen je i najnovijom Smart TV platformom, koja vam omogućava pristup najpopularnijim streaming uslugama, poput Netflixa, Amazon Prime Videa i Disney+. To znači da možete jednostavno da gledate svoje omiljene sadržaje, ali i da pronađete nove filmske naslove ili serije, samo jednim pritiskom na daljinski upravljač.
Ovaj televizor ima i impresivne audio mogućnosti, jer je potpuni doživljaj nezamisliv bez dobrog zvuka. Dolby Atmos tehnologija pruža bogat i snažan audio ugođaj koji oživljava svaki trenutak, pa bez obzira na to da li gledate akcioni film ili epizodu opuštajuće serije, zvuk će vas oduševiti svojim kvalitetom.

Samsung OLED TV od 77“ idealan je izbor i za sve one koji žele savršen balans između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru.

Njegovo visočanstvo – Neo QLED od 98 inča

Prvoklasni bioskopski osećaj garantuje vam i Samsung Neo QLED od 98 inča. U pitanju je TV koji donosi besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantan dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo.

Zahvaljujući ovom Samsung televizoru, jesen će biti zabavnija nego ikada, jer briljantni Quantum HDR pruža najsjajniju sliku i najčistiji kontrast, a uz podršku neuronskog Quantum procesora 4K, Theatrum slika garantuje autentične i jasne boje, optimizovane za ekran veličine 98″.

Neo QLED od 98” opremljen je i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja, a osim toga ima ugrađenu i opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, stvarajući očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika.

Ni kod ovog Samsung modela televizora ne smemo da zaboravimo impresivni zvuk, koji predstavlja još jednu ključnu komponentu u stvaranju nezaboravnog televizijskog iskustva. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućava vam da se potpuno uronite u svet zvuka, kao da ste stvarno deo scene. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako svim filmofilima pruža fantastičan doživljaj.

Ključ sigurnosti je u Knox platformi

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o tome, kreirajući brojne dodatne pogodnosti za svoje korisnike. Tako je Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima Samsung OLED TV 77“ definitivno može da se pohvali. Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim TV-om, a istovremeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada, jer ova platforma vrši automatsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa „phishing” sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje vaš uređaj kako biste imali potpuni ugođaj.

Ušteda energije uz AI Energy i SmartThings način rada

Platforma SmartThings, kao još jedan od benefita Samsung uređaja omogućava nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja, pri čemu bezbednost ostaje glavni prioritet, što korisnicima olakšava stvaranje istinski personalizovanog iskustva koje odgovara njihovim sklonostima i potrebama. Sa druge strane sa AI Energy načinom rada možete da sačuvate energiju i pratite svoju uštedu. Nijanse okolne svetlosti automatski se otkrivaju i analiziraju kako bi se prilagodila svetlost na ekranu, smanjujući ukupnu potrošnju energije. Dakle, Samsung televizori ne samo da korisnicima pružaju izvanredno iskustvo gledanja, već se prilagođavaju i stilu života. Ovi uređaji čine iskustvo boljim zahvaljujući inovativnim performansama i tehnologiji, pa se zato prepustite omiljenom jesenjem sadržaju i doživite svet filma kao nikada pre.

Više o Samsung OLED TV od 77“ potražite na LINKU.

Više o Neo QLED 4K TV od 98“ potražite na LINKU.