Alarmantan broj trudnoća među tinejdžerkama u Velikoj Britaniji inspirisao je studio “Zombie Cow” i “Channel 4” da se udruže i naprave navodno edukativnu igricu “Privates” čiji su glavni junaci marinci sa kapicama napravljenim od kondoma, koji ulaze u intimne delove i bore se protiv sićušnih čudovišta.

U pitanju je 3D platforma koja će biti razvijena za PC i Xbox360, i uprkos tome što je blago rečeno vulgarna, predstavnici studija “Zombie cow” kažu da je duhovita i da su detalji okruženja u kojem se junaci nalaze anatomski tačni, te da se nadaju da će tinejdžeri na zabavan način naučiti nešto o reproduktivnim organima.

“Privates ima potpuno otkačen koncept”, kaže Den Maršal, osnivač “Zombie Cow” studija i nastavlja, “Istražujemo neka poprilično jedinstvena okruženja i teme za igrice… Iskreno, ne mogu da zamislim da ste ikada igrali bilo šta slično ovome”.

“Super je što nam je ‘Channel 4’ dao gomilu novca, i bio poprilično diskretan, bez obzira na to koliko je sadržaj postao prljav i za preispitivanje. Sve je prošlo zaista dobro”, zaključuje Maršal.

PC verzija će ovoga leta moći da se besplatno skine sa sajta “Channel 4”.

Pogledajte prvi trejler za igricu "Privates"

 

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime