Kompanija NVIDIA napravila je pravi bum na tržištu mobilnih uređaja sa lansiranjem svoje Tegra platforme koja je za svega nekoliko godina postojanja okupila veliki broj ljubitelja zabave, igranja u pokretu i dobre multimedije. Nedavno je pomenuta predstavila četvrtu generaciju Tegra platforme koja donosi do sada neviđenje brzinske i grafičke performanse, što se najbolje može videti kroz pet sjajnih igrica specijalno optimizovanih za nju… 

Burn Zombie Burn

Burn Zombie Burn je igrica za koju smo sigurni da će vas oduševiti kako tematski, tako i grafički. Glavni zadatak koji imate u ovoj igrici je da ubijete što više zombija, pre nego vas oni pojedu i zaslade se vašim mozgom. Pucanja ima na sve strane, kao i krvi i odsečenih glava i delova tela. Kako napredujete, odnosno idete iz nivoa u nivo, zombiji postaju sve okrutniji i okrutniji, pa morate i vi bolje da se opremite nauražanjem. Vizuelno kao što rekli igrica izgleda veoma moćno i što je još bitnije maksimalno je zabavna – prosto se lepi za prste! Uživajte!

Carie: Blood Mansion

Ovo je igrica od koje verujemo da se nećete odvajati danima, pre svega zato što je veoma, veoma dinamična, a zatim i što grafički izgleda maksimalno “napucano”. Vi vodite glavni lik – devojku Carie kroz avanture, koje su sve teže i teže kako napredujete. Obratite pažnju na naouružanje u ovoj igrici ono je jako važno i gledajte što ćešće da ga unapređujete.

CODEX: The Warrior

Ako volite konstantnu borbu i akciju onda je CODEX: The Warrior igrica koju nikako ne smete da propustite. U njoj se borite protiv jako moćni i čudnih bića koja morate da savladate kako bi došli do drevnog dokumenta o ratu na nebu. Grafički posmatrano ova igrica izgleda fenomenalno i trenutno na najbolji mogući način prikazuje sve performanse NVIDIA Tegra 4 platforme za koju je i optimizovana.

Dead on Arrival 2
 
Ovo je još jedna igrica o zombijima u kojoj morate da ih pobijete bukvalno do poslednjeg inače je svet u jako velikoj opasnosti. Priča je apokaliptičnog tipa i vizuelno izgleda veoma, veoma atraktivno, a pošto dolazi sa punom PhysX podrškom računajte na sjajne dimne i svetlosne efekte oko vas.

RU Golf

Ovo je Tegra igrica koju smo već imali prilike da vidimo na NVIDIA Tegra 3 platformi, a sada u svom novom izdanju za Tegra 4 platformu ona izgleda još moćnije. Upitanju je multiplejer online igrica sa bitkama prsa u prsa gde svetlosni efekti pršte na sve strane. Kako napredujete iz nivoa u nivo to su vam protivnici sve teži i teži, ali je i uživanje sve veće i veće!

Kontakt: TegraZone

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime