Kućni bioskopi nisu baš ništa novo. Ali da biste dobili veliku sliku potrebno je da imate i veliku prostoriju. Da biste mogli da dovoljno udaljite projektor.

Ali LG ima rešenje za to. Novi LG projektor Minibeam ultra kratkog dometa prikazuje Full HD sliku dijagonale 100 inča sa razdaljine od samo 38 centimetara

Lakši od dva kilograma, ovaj projektor (model PF1000U) se lako pozicionira na bilo koje mesto u domu, a veoma jednostavno se koristi. Novi uređaj kompanije LG prikazuje sadržaj u Full HD rezoluciji, a poseduje nivo osvetljenja od 1000 lumena, što je sasvim dovoljno za kućne uslove.

Kako bi prikazali sliku dijagonale 100 inča, konvencionalne projektore bi trebalo pozicionirati na udaljenost od tri do četiri metra od ekrana ili zida na kom se slika emituje, što predstavlja problem kada se korisnici nalaze u malim prostorijama.

Ovaj projektor takođe pruža neverovatno detaljnu sliku visokog kvaliteta, čije emitovanje omogućava Triple XD Engine, nastao kao rezultat iskustva koje je kompanija LG gradila više od 50 godina u televizijskoj industriji. Projektor prikazuje sadržaj u Full HD rezoluciji (1920 x 1080), zahvaljujući sistemu osvetljenja baziranom na tehnologiji RGB LED dioda koje omogućavaju prikaz prirodnih nijansi boja, dok uređaj emituje izuzetno tih zvuk, od samo 21dB u Eco režimu rada.

Iako kompaktan, Minibeam projektor ultra kratkog dometa pruža užitak sličan bioskopskom. Four corner keystone funkcija eliminiše distorziju slike čak i kada projektor nije savršeno poravnat sa ivicama ekrana. Koristeći bluetooth opciju, Minibeam može da se poveže sa Soundbar zvučnicima, kao i prenosivim zvučnicima i bežičnim slušalicama, i tako pruži korisnicima impresivno audio iskustvo. Projektor poseduje TV tjuner, kao i USB i HDMI ulaze.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime