Prenosni računari  se koriste za slušanje muzike, igranje igara, gledanje filmova, televizije i videa. Koriste se na kauču ili na krevetu. I pored toga se traže načini da korišćenje bude komfornije, a i razlika koju donosi kvalitetan zvuk doprinosi uživanju. Kako bi se doživelo bioskopsko iskustvo pomoću prenosnog računara, Logitech je danas predstavio Logitech Speaker Lapdesk N700, prvi sveobuhvatni dodatak za prenosne računare, sa integrisanim stereo zvučnicima, ugrađenim ventilatorom i širokom tapaciranom bazom.

“Sve više ljudi širom sveta uživa u zabavi na svojim prenosnim računarima, ali sa osrednjim zvukom i komforom,” rekao je Denis Pavillard, potpredsednik proizvodnog marketinga za dodatke za prenosne računare u kompaniji Logitech. “U stvari, prema našem istraživanju skoro 50 procenata korisnika prenosnih računara se žali na kvalitet zvuka ugrađenih zvučnika. Logitech Speaker Lapdesk N700 pomaže u transformaciji prenosnog računara u privatni bioskop koji se nalazi udobno u vašem krilu.”

Za razliku od većine zvučnika za prenosne računare, Logitech Speaker Lapdesk N700 sadrži dva ugrađena zvučnika visoke definicije sa dva drajvera veličine 2 inča. Specijalno dizajnirani za prenosne računare, stereo zvučnici su precizno pozicionirani sa svake strane računara da bi proizveli bogat zvuk i moćan bas. Pošto se povezuju uz pomoć jednog USB kabla nema dodatne komplikacije priključenja eksternih zvučnika.
Logitech Speaker Lapdesk N700 pomaže i da korišćenje prenosnog računara bude udobno. I na kauču i na krevetu , ugao pod kojim se gleda u ekran i tapacirana baza pomažu da korisnik sedi u udobnijoj pozi. U međuvremenu tihi i efikasni ventilator sprovodi vazduh ispod računara, a termo izolacija sprečava toplotu iz računara da se prenosi na noge i kolena korisnika. Zaštitna maska sprečava da se ventilator zaprlja i ošteti, a prednji i zadnji otvori obezbeđuju nesmetani protok vazduha.

Logitech Speaker Lapdesk N700 se veoma lako koristi, samo se priključi jednim USB kablom na računar i moguće je gledati filmove, slušati muziku, onlajn video i ostalo, sa punim bogatim stereo zvukom, bez potrebe za instalacijom dodatnog softvera i baterija. Speaker Lapdesk N700 poseduje kontrole za jačinu zvuka i dugme za uključivanje ventilatora.  Logitech Speaker Lapdesk N700 se očekuje u Evropi u martu po predloženoj malopordajnoj ceni od 69.99 evra.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime