Na ovogodišnjem sajmu Internationale Funkausstelung u Berlinu, LG Electronics prikazuje spektakularan miks proizvoda za kućnu zabavu.

Ulazak na LG-jev štand pored spektakularnog masivnog zida sa 131 ekranom pruža posetiocima prvi uvid u svet Infinia modela. Unutar LG štanda nalazi se niz LEX8 Nano Full Led televizora, iz najnovije ponude LG-a u oblasti vizuelnih inovacija. LG-ev LEX8, prvi televozor sa Nano tehnologijom na svetu, koristi Nano Lighting tehnologiju kako bi rasporedio svetlost  ravnomernije i efikasnije po ekranu, stvarajući slike koje su svetlije, jasnije i bistrije nego ikada. 

Još značajnije je da, zahvaljujući Nano Lighting tehnologii, LEX8 izgleda potpuno savršeno. On dolazi sa izuzetno tankim Infinia dizajnom, sa najtanjim ekranom i najužim okvirom  u odnosu na bilo koji televizor na tržištu danas.

LG je posebnu pažnju posvetio i konceptu Smart TV. On je fokusiran na 4 životna principa: Lako pokazuje kako praktična funkcija Home Dashboard omogućava gledaocima da koriste aplikacije i pregledaju premium sadržaje na jednom ekranu; Zabavno pokazuje zanimljive i praktične aplikacije Smart TV-a, od bojanki za decu do časova prve pomoći za odrasle; Više pokazuje kako funkcija Media Link može biti iskorišćena za lako sinhronizovanje online sadržaja sa smart telefonom, kako bi gledanje filmova i TV programa u pokretu bilo lako kao uključivanje radija; Bolje prikazuje brze, direktne linkove ka najpopularnijim online servisima kao što su YouTube, Maxdome, Orange i MLB.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime