Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka otvara svoj drugi LEGO Certified Store u Beogradu u USĆE šoping centru.

Za vikend otvaranja LEGO je obezbedio poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce. Pobednik online nagradne igre osvojio je mogućnost da izabere bilo koji set igračaka iz cele radnje.

LEGO je odigrao veliku ulogu u odrastanju mnogih, od kojih neki već imaju decu, čak i unučad, a ono što ga čini fascinantnim jeste to da se nikad ne osećate prestari da biste se igrali šarenim kockicama ili bili oduševljeni nekim njihovim novim izumom ili kolekcijom. Upravo zato, svako željan uzbuđenja može da ga pronađe u širokom LEGO asortimanu proizvoda, uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO DUPLO, te ekskluzivne prizvodne linije kao što su LEGO Creator Expert i LEGO Ideas.Takođe, u prodavnici na „Pick-A-Brick“ zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno „na meru“, a tu je i “Build a Mini” pult gde kupci mogu da kreiraju svoju Minifiguricu u vise od 1000 kombinacija.

Svi LEGO proizvodi su najvišeg kvalitete i u skladu sa EU propisima o sigurnosti igračaka.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime