Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka LEGO otvara svoj drugi LEGO Certified Store u Beogradu i to uUšće tržnom centru, u aprilu. Za vikend otvaranja LEGO pruža poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce.

Smešten u Tržnom centru USĆE, LEGO Certified Store nudi celokupan LEGO asortiman proizvoda uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO DUPLO, i pored toga nudi ekskluzivne prizvodne linije kao što su LEGO Creator Expert, LEGO Ideas.Takođe u našoj prodavnici na „Pick-A-Brick“ zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno „na meru“,imaćemo i pult “Build a Mini” gde kupci mogu kreirati svoju Minifiguricu u vise od 1000 kombinacija.

Osnovana pre više od 80 godina, LEGO Grupa je posvećena stvaranju kreativnosti, zabavnom i kvalitetnom igranju dece širom sveta. Kompanija stalno uvodi inovacije kako bi deci osigurala kvalitetne i sigurne proizvode koji ih podstiču na rešavanje problema, saradnju, otkrivanje i zamišljanje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime