Prošli su dani kada je televizor bio samo jednostavan uređaj na kome ste mogli da gledate vesti (ili crtani u 19.15 pre dnevnika, koga se svi sigurno sećamo iz detinjstva). Televizor je u međuvremenu evoluirao i postao centar kućne zabave, nudeći sve na jednom mestu sve što bi moglo da vam zatreba. Izazov je sada kako pronaći savršeni televizor koji odgovara svim vašim potrebama. Ipak, ako ste gejmer ili ljubitelj filmova, vaša potraga je ovde zaustavlja. Samsung TV 98-inčni (249 cm) Crystal UHD DU9000 omogućava kako brzo igranje igara, tako i fenomenalna filmska iskustva koja će pretvoriti vaš dom u centar vrhunske zabave.

Izuzetan kvalitet slike

Prvo što treba da napomenemo kada je reč 98-inčnom (249 cm) Crystal UHD TV-u je njegova impresivna veličina i zadivljujući ekran. Sa svojim masivnim 98-inčnim (249 cm) ekranom, ovaj uređaj donosi fenomenalno iskustvo gledanja koji će vam pobuditi emocije i omogućiti da se uživite u svaki film koji gledate. Veličina ekrana ne utiče na kvalitet slike. Zahvaljujući funkciji Supersize Picture Enhancer, koja koristi pametne funkcije obrade slike u realnom vremenu, kao i veštačku inteligenciju, u svakom vizuelnom sadržaju možete uživati do kraja jer mu se rezolucija povećava tako da se uvek uklapa u ekran. U tandemu sa Crystal UHD tehnologijom koja donosi upečatljive, životne boje i oštre detalje, ovaj televizor bukvalno oživljava svaku scenu.

Smooth Gaming Experience

Samsung 98-inčni Crystal UHD DU9000 je ostvarenje gejmerskih snova. Uz njegov Motion Xcelerator 120Hz, ovaj uređaj nudi visoku učestalost osvežavanja, smanjuje zamagljivanje prilikom kretanja i pruža nesmetan vizuelni prikaz čak i tokom brzih akcionih scena. Režim Auto Low Latency Mode (ALLM) omogućava malo ulazno kašnjenje kako bi se svaki vaš potez momentalno odrazio na ekranu, što vam daje prednost u poređenju sa drugim gejmerima. Operativni sistem Tizen takođe podržava različite gejming aplikacije i usluge, što olakšava pristup omiljenim igricama.

Pametne funkcije i bezbednost

Radi se o stvarno pametnom televizoru koji nudi mnoštvo načina da vam život bude lakši i jednostavniji. Sa aplikacijom Smart Things, možete da povežete svoje IoT uređaje – uključujući, između ostalih, veš mašine, robotske usisivače ili klima uređaje – i da ih sve kontrolišete koristeći telefon ili da upravljate njima direktno na TV-u. Bezbednost je vrhunska uz Samsung sistem bezbednosti Knox Security, zahvaljujući kome su podaci i lozinke zaštićeni od svih pretnji. Pored toga, ne morate da brinete da ćete zbog dugih filmskih maratona ili gejming sesija potrošiti previše energije. Režim AI Energy Mode optimizuje potrošnju energije na osnovu vaših navika gledanja i okruženja, tako da možete da kombinujete vrhunsku zabavu i zaštitu okoline.

Da zaključimo, Samsung 98” Crystal UHD DU9000 4K Tizen OS Smart TV je savršen izbor za ljubitelje filma i za gejmere. Zahvaljujući njegovim prelepim vizuelnim elementima, vrhunskim performansama i pametnim funkcijama, nameće se kao prvi izbor. Bilo da igrate najnoviju video igricu ili uživate u filmskom maratonu sa prijateljima, ovaj uređaj pruža nenadmašan doživljaj. Dakle, ako želite da vreme za zabavu provodite sa stilom, Samsung 98-inčni Crystal UHD DU9000 je definitivno za vas.