Iz Kingston-ove kuhinje stiže nam još jedan zanimljiv produkt namenjen pre svega gejmerima. Radi se o HyperX Cloud slušalicama koje igračima donose jedno potpuno novo audio iskustvo. Iste su idealne i za uživanje u muzici, kao i za ozbiljan rad sa multimedijalnim sadržajima. Po čemu su one još posebne u odnosu na slična rešenja?

HyperX Cloud slušalice imaju sve imperative Kingston-ove HyperX familije proizvoda, što znači da su napravljene od najkvalitetnijih materijla i da nude kvalitet (u ovom slučaju zvuka) iznad proseka, odnosno idu bar jedan korak ispred konkurencije. Kingston ove slušalice nudi u dve boje – crnoj i beloj, ali bez bilo kakvih razlika u dizanu što je i potpuno logično obzirom da nose istu oznaku.

Da budemo jasniji – HyperX Cloud slušalice vizuelno izgledaju veoma moćno, a što je još važnije pružaju kvalitetan zvuk zahvaljujući velikim drajverima od 53mm. Zahvaljujući njima omogućavaju gejmerima da čuju svaku reč u dijalogu, svaki pucanj i eksploziju, kao i da uživaju u najboljem mogućem balansu tonova dok slušaju muziku. Slušalice poseduju i odvojivi mikrofon kako bi slušanje muzike na pametnim telefonima i tabletima bilo jednostavnije i prijatnije uz poboljšan bas i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove. Ko što bi rekao naš narod – uživanje je zagarantovano!

Kao i većina profesionalnih slušalica tako i HyperX Cloud slušalice donose punu kompatibilnost sa svim aktuelnim Windows i Mac okruženima, kao i sa popularnim mobilnim platformama. Kao što smo napomenuli igrači će sa njima dobiti na jednom potpuno novom uživanju tokom igranja svojih omiljenih igrica, a audiofili će ostati zatečeni kristalno jasnim i dobro izbalansiranim zvukom. Cena im nije baš previše skromna, ali da vrede, vrede!

Cena (sa PDV-om): 11.999,00 dinara
Kontakt: Kingston