U pauzi blejanja sa ortacima u bloku, crtanja grafita ili bacanja rima sa Viklerom i Skajem odmorite se uz ove Hip Hope igre napravljene za totalne zaluđenike. Pored toga imaju i edukativnu ulogu, pošto će vas naučiti kako da pobegnete od pandura, nacrtate grafit ili poubijate sve narko dilere konkurente.

50 Cent Bulletproof
 
Vaš zadatak je da idete okolo i svetite se narko dilerima što su pokušali da vas ubiju. 50 Cent je autorizovao ovu igru uz poruku da uči decu da se bore protiv nasilja i droge. E dobro pa nam je rekao, sad idemo da kupimo nekoj deci ovo.
Wu Tang: Shaolin Style
 
Evo ga naslov za sve Wu Tang fanove kojih po beogradskim predgrađima, bar sudeći po grafitima, ima više nego ljubitelja Cece i Ace Lukasa zajedno. Kako nije istina? Pa da li ste negde videli neki grafit sa Cecom? Ovo je klasična arkada u kojoj se makljate uz omiljenu hip hopčinu. Carski.
Mark Eckos Getting Up: Under Pressure
 
Ako se ložite na crtanje grafita i bežanje od policije ovo je naslov za vas. Odličan soundtrack uz mogućnost kreativnih ispada su za preporuku. Jedino nam se ne dopadaju predsrasude o crtačima grafita kao lošim momcima koje jure panduri po blokovima. Ne znaju oni kako je po Novom Beogradu, komšije vam donose kafu a policajci obezbeđuju.
Jet Grind Radio
 
Vozite rolere po gradu, usput bacate rime i crtate grafite… ovo je tinejdžerski san svakog mladog hip hopera. Samo što bi pre vozili skejt nego roške, ali nema veze. Zaplet je, pa nema ga ustvari, ali treba da bežite od drugih bandi. Ova igra je dobila silne nagrade, ako se ložite na te formalnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime