Jedanaesti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike,  biće održan 8. i 9. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. 

Hi-Files Show je  najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Audio-video uređaji i sistemi biće izloženi u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu. Prisustvo na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji do sada su potvrdile distributerske kuće: 4Audio, Audiophile High-End, M-Kabl, Vox Trade, Player i Auris Audio, kao i domaći proizvođač Beyond Frontiers Audio. Iz Slovenije stiže proizvođač zvučnika Gallus Audio Technology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina.

Na ovogodišnjem sajmu posetioci će imati jedinstvenu priliku da vide u Srbiji prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, Samsung TV dijagonale od 2.66 metara (105 inča). Ovaj impresivan televizor stiže ekskluzivno na Hi-Files Show iz Koreje i imaće mini balkansku turneju, posle koje se vraća u Samsung centralu u Seulu. 

Svi zaintersovani kupci moći  će da naruče ovaj uređaj prema posebnoj proceduri, jer neće biti izložen u radnjama zbog svoje specifičnosti i cene. 

XI Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime