Logitech je predstavio novi miš koga bi sigurno voleo da ima Darth Vader ili neki drugi izmišljeni negativac iz filmova i igara na koga se pritajeno ložite.

Ako kojim slučajem imate 20 prstiju ovaj momak će biti vaš idealan gedžet. Ali i ako nije tako, opet će biti sjajan za igranje.

Logitech G600 MMO je gejmerski miš, izuzetno prilagodljiv i jednostavan za korišćenje, posebno namenjen onima koji igraju multiplayer igre na Internetu.

Ovaj miš ima 20 dugmića – uključujući 12 dugmića za palac, poređane u dve grupe po šest na precizno dizajniranom panelu za palac – koji su svi nadomak ruke za brzu i laku navigaciju bez gledanja i brže igranje igara.

Sa tri moguća profila – dva za multiplayer igre na Internetu i jedan za opšte igranje – ovaj miš podešen je da se koristi odmah, bez drajvera. Osim toga, ima funkciju G-Shift koja lako duplira broj poteza preko bilo kog dugmića, što vam omogućava kompletnu kontrolu. Ili blago mentalno oboljenje ako se malo zanesete sa igranjem.

Kao i kod svih drugih proizvoda serije G, moguće je programirati dugmiće i kreirate sopstvene komande, sačuvate ih u memoriji miša i pristupate im jednim dodirom. Isto tako, njegov ergonomični oblik ne zamara ruku tokom dugog igranja igara.

Dakle, ako tražite stvarno najboljeg miša za vaše virtuelne avanture, sada ste ga našli!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime