Moderan dom današnjice se ne može zamisliti bez velikog LCD ili Plazma televizora, a to pogotovo važi korisnike koji vole da gledaju filmove i maksimalno uživaju u multimediji visoke definicije. Međutim, pravi ljubitelji sedme umetnosti danas ne traže samo ogromnu dijagonalu već i vrhunski prikaz slike, odnosno skup tehnologija koji bi im to omogućio. Kompanija Sharp je uspela u tome – njeni dizajneri napravili su najveći LCD televizor na svetu, a programeri i tehnolozi ovog velikog giganta su u isti implementirali najnovija tehnološka rešenja koja krajnjem kupcu nude do sada neviđena 2D i 3D vizuelna iskustva.

Televizor koji vam mi danas zapravo predstavljamo ima oznaku LC90LE757E i u ovom momentu je definitivno najveći LCD TV na svetu. Konkretno on ima dijagonalu od 90" (228,6 cm) i operiše rezolucijom od čak 1920 x 1080 x 3 zahvaljujući kojoj je i definitivno najbolje rešenje za gledanje najnovijih filmskih hitova i raznoraznih HD sadržaja. Kao što smo rekli opremljen je brojnim tehnologijama za postizanje vrhunskih radnih karakteristika i veoma intuitivnim softverom preko koga možete upravljati svim njegovim funkcijama i sadržajima koji se prikazuju. Inače, ovaj televizor ima mogućnost direktnog konektovanja na internet, krajnje jednostavno se konfiguriše i već nakon par minuta montaže i povezivanja sa izvorom TV signala spreman je za rad.

Kada smo rekli da televizor ima softver mislili smo zaista na softver, a ne na neku vrstu OSD-ja. On ga i čini moćnim rešenjem i daje mu mogućnost da lako dobije nove funkcije pošto ljudi iz Sharp-a konstantno rade na unapređenju aplikacije. Što se tiče ostalih bitnih karakteristika LC90LE757E televizor se na tržištu izdvaja i po neverovatnoj izradi, kao i po upotrebi najkvalitetnijih materijala koji mu daju na maksimalnoj atraktivnost. Relano gledano jedino o čemu treba brinuti je kako ga uneti u kuću/stan pošto zaista izgleda ogromno.

Sa onih osnovnih tehničkih i fizičkih generalija prelazimo na najvažniji deo – kvalitet slike. Odmah moramo da skrenemo pažnju na besprekornu reprodukciju boja i vrhunsku detaljnost, kao i na umerene prelaze, tako da za ovim televizorom pravi ljubitelj filmova i kvalitetnog TV programa mogu provesti ceo dan bez bilo kakve brige da će ih boleti oči. Inače, ovaj TV je moguće montirati i na zid, s tim da se prethodno dobro treba konsultovati za koje zidne nosače se odlučiti pošto isti ipak treba pravilno da rasporede težinu od 68 kilograma koliko je LC90LE757E težak.

Suma sumarum Sharp-ov LC90LE757E televizor je u ovom trenutku zaista najbolji LCD TV koji se može naći na tržištu, ujedno i najveći. Krase ga vrhunske radne performanse i fantastičan softver, međutim za naše uslove cena mu je zaista paprena i gotovo smo 100% sigurni da će ostati san najvećeg broja kupaca sa ovih prostora, odnosno biće vlasništvo samo onih potrošača koji mogu da izdvoje nešto preko 15000 eura za njega.

Cena (sa PDV-om): 1.699.999,00 dinara
Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime